Al Nassr Al Hilal – Paris Saint Germain canlı maç izle Ronaldo Messi taraftarium24

Dostluk maçında All Nassr, Al Hilal karması ile Paris Saint Germain takımları kozlarını paylaşıyor. Ronaldo ve Messi bir kez daha karşı karşıya. Dünya yıldızlarının bu mücadelesi futbolseverler tarafından da araştırılmaya başladı. Al Nassr PSG maçı canlı izle taraftarium24. All Nassr Paris Saint Germain inat tv canlı maç izl Hd. All Nassr Paris Saint Germain kaçak korsan izle. All Nassr Paris Saint Germain şifresiz bedava maç yayını izle. All Nassr Paris Saint Germain trgool CBC Sport canlı maç izle. Al Nassr psg Selçuk sports canlı izle.

Al Nassr Al Hilal – Paris Saint Germain canlı maç izle Ronaldo Messi taraftarium24
19 Ocak 2023 - 20:35
Dünya yıldızları Ronaldo ile Messi, dostluk maçında bir kez daha karşı karşıya geliyor. Futbolseverler de bu zorlu heyecanı ekranlarının başında takip etmek istiyor. Sezon ortasında rekor bedellerle Al Nassr’a transfer olan Ronaldo’nun yeni takımındaki performansı birçok futbol tutkunu taraftar tarafından da büyük bir merakla bekleniyor.

Messi ve Ronaldo’nun karşı karşıya geleceği mücadelede maçın nasıl bir skorla tamamlanacağı da merak konusu. Bir yanda Al Nassr ve Al Hilal karması dünya yıldızları yer alırken diğer yanda da Messi’li Mbappe’li Paris Saint Germain bulunuyor. İşte heyecanla beklenen dev karşılaşmanın ayrıntıları.

PSG-Al Nassr/Al Hilal karma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Suudi Arabistan'In başkenti Riyad'daki Uluslararası Kral Fahd Stadı'nda oynanacak PSG-Al Nassr/Al Hilal karma maçı beIN SPORTS 4'ten naklen yayınlanacak.
PSG - Al Nassr/Al Hilal ilk 11'ler

PSG: Navas, Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat, Fabian Ruiz, Soler, Sanches, Neymar, Messi, Mbappe

Al Nassr/Al Hilal: Al Owais, Hyun Soo, Al Ghannam, Al Bulayhi, Abdulhamid, Luiz Gustavo, Muhammed Kanno, Matheus, Carrillo, Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo

Messi ve Ronaldo yeniden karşı karşıya...

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun bu maçta forma giymesi beklenirken dünyaca ünlü iki yıldız, Aralık 2020'den bu yana ilk kez karşılaşacak. Messi, son olarak Arjantin formasıyla Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşadı. Cristiano Ronaldo ise 5 Dünya Kupası'nda gol atan tek oyuncu olmayı başardı.