Akfen Yenilenebilir Enerji (AKFYE) halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan 2 Mart 2023 tarihli haftalık bültende, Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına onay geldi. Peki, Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı talep toplama tarihleri ve saatleri ne zaman? AKFYE kaç lot verir, hangi bankalardan katılabilirim, eşit dağıtım mı yoksa oransal mı, katılım endeksine uygun mu kaç lira yeter? İşte tüm detaylar! AKFYE halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Akfen Yenilenebilir Enerji (AKFYE) halka arz ne zaman, kaç lot verir?
04 Mart 2023 - 12:21
2 Mart 2023 tarihinde yayınlanan haftalık Sermaye Piyasası Kurulu bülteninde uzun süredir onay bekleyen Akfen Yenilenebilir Enerji’ye onay çıktı. Şirketin daha önceden yayımlanan taslak izahnamesine göre, birçok değişiklik yapıldığı da görüldü.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar da şirket hakkında araştırmalara başladı. Biz de yatırımcılar için, halka arza dair bilinmesi gereken tüm detayları derledik. İşte Akfen’in halka arz ayrıntıları!

AKFYE HALKA ARZ DETAYLARI!
SPK Onay Tarihi:
2 Mart 2023
Talep Toplama Tarihleri: 8-9-10 Mart 2023
Toplam Pay Adedi: 340.370.703
Talep Toplama Süresi: 3 İş Günü
Hisse Fiyatı: 9,80 TL
Halka Arz İskontosu: %-
Halka Açıklık Oranı: %33,50
Halka Arz Büyüklüğü: 3.335.632.889
Dağıtım Yöntemi: Oransal Dağıtım
Hisse Kodu: AKFYE
İşlem Tarihi: -

AKFEN HALKA ARZ GELİRİNİ NEREDE KULLANACAK?

Şirketin halka arzı ortak satışı ile olacağından dolayı, şirket herhangi bir gelir elde etmeyecektir. Halka arz geliri, paylarını halka arza konu eden ortakların tasarrufunda olacaktır.

HATIRLATMA: Halka arz olan ve onay bekleyen şirketlere dair tüm detayları, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalar üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

ANDROID UYGULAMA İÇİN TIKLAYIN

IOS UYGULAMA İÇİN TIKLAYIN

BANKA VE ARACI KURUM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum