AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm: "Gölgemizde geçinenler nerede"

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç Seçim Bürosu’nu ziyaret etti. Ziyarette halka seslene Başkan Üzüm; “İncesu burada da gölgemizde geçinenler nerede? Bizim bir davamız var, bizim bir duruşumuz var” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm: "Gölgemizde geçinenler nerede"
15 Mart 2024 - 13:49
KAYSERİ (1HA)- AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç İncesu’da vatandaşlar ile çay eşliğinde sohbet etti. Sohbetin ardından AK Parti Kayseri İl Başkanı Üzüm ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç Seçim Bürosu’nu ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile ilçe sakinleri katıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm; “İncesu burada da gölgemizde geçinenler nerede? Bizim bir davamız var, bizim bir duruşumuz var. Biz sizlere güveniyoruz, sizlerin yanındayız. Ne zaman bir şeye ihtiyacınız olsa İl Başkanı olarak ben gece çağırın, gündüz çağırın gelirim. Mustafa İlmek’in hatırı büyüktür” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum