AK Parti'den İncesu'ya 'geçmiş olsun' ziyareti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetimi 4,4 ve 4,0 şiddetinde artçı depremlerden etkilenen İncesu ilçesine ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. 

AK Parti'den İncesu'ya 'geçmiş olsun' ziyareti
03 Mart 2023 - 16:42
6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerle 11 ilde büyük yıkıma neden olan ve Kayseri’de de artçılarını sürdüren sarsıntılar sonrası AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetimi İncesu ilçesine ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve AK Parti İncesu İlçe Yönetimi tarafından karşılanan Başkan Çopuroğlu “İncesu’da oluşan depremi Kayseri’deki tüm vatandaşlarımız hissetti. Cenabı Allah’tan gelen bir afet. Yaraları devlet ve millet el ele sarıyorlar. İncesu Belediyemiz ve diğer belediyelerimiz halkın yanında. Her tarafa koşmaya gayret ediyorlar. İyi ki böyle bir halkın olduğu coğrafyada yaşıyoruz. Son 1 haftada sallandığı için gözümüz kulağımız burada idi. Şükürler olsun ki burada yaşanmış çok ciddi bir durum yok. İnşallah olmasın diye dua ediyoruz. Ancak olmayacağı anlamına gelmiyor. Akşam ve sabah bol miktarda deprem uzmanı açıklama yapıyor. Bulunduğumuz coğrafya deprem kuşağında olması nedeniyle tedbirli olmamız gerekiyor. Herkese itibar etmeyin. Sorumluluk sahibi olan Belediye Başkanlarımızın, Kaymakamlarımızın, Valilerimizin açıklamalarına dikkat etmek gerekir. Sosyal medyada yayılan, özellikle panik oluşturulmak istenen açıklamaları yaymanın kimseye faydası yok. Bu konuya dikkat etmek gerekir. Tekraren İncesu’ya geçmiş olsun ” dedi.

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise yaptığı açıklamada “6 Şubat’ta büyük bir deprem yaşadık. Allah devlete millete zeval vermesin. Yaralar sarılıyor. Bir noktaya gelmeye başladık. Bizler de gerek belediyeler gerekse de AK Parti teşkilatları ile bir mücadele içerisindeyiz.  Deprem silsilesinden İncesu’da nasibini aldı. Bu aralar sallanıyoruz. Allah çok şükür bize yansıyan bir sıkıntı yok. İl Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum