Airpods kaçıncı nesil nasıl anlaşılır?

Dünyanın en çok satış hacmine sahip olan teknoloji firmalarından Apple’ın kablosuz kulakları Airpods’ların kaçıncı nesil olduğu nasıl anlaşılır? Airpods nesil ayırt etme, nereden anlaşılır?

Airpods kaçıncı nesil nasıl anlaşılır?
27 Mayıs 2022 - 14:46
Apple, dünyanın en çok kullanılan ve büyük firmalarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle IPhone marka telefon modelleri ile geniş kitlelere ulaşan dev ABD şirketi, aynı zamanda bilgisayar, tablet ve Airpods adı verilen kablosuz kulaklıklar da üretiyor.

Son yıllarda kullanıcı kitlesini günden güne artıran Apple, tüm dünyada da adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kulaklık konusunda da sektörün öncü firmalarından biri olan Apple’ın Airpods kulaklıkları milyonlarca insan tarafından kullanılıyor.

Ülkemizde de bir hayli Airpods kullanıcısı var. Hal böyle olunca fenomen hale gelen kablosuz kulaklıklarda, özellikle de Airpods’lara nesil ayrımının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Birçok kişi, Airpods kulaklıkların kaçıncı nesil olduğunu, nasıl öğreneceğini araştırmaya başladı. Peki, bu ayrım nasıl yapılır?

Airpods kaçıncı nesil nasıl anlaşılır?

1. nesli 2. nesil AirePod'lardan ayıran bilgiler, ambalajlarında - barkodlu bir etikette - sağ kulaklık, sol kulaklık ve şarj kutusu için ayrılmış model numaralarıdır.

A1523 A1722 A1602 - Birinci nesil model;
A2032 A2031 A1602 o A2032 A2031 A1938 - Sırasıyla normal durumda veya kablosuz şarj kutusundaki ikinci nesil model.

Kargo çantası yoluyla anlama

Kulaklıklardan ziyade kasaya bakarak AirePods 1 ve 2 arasındaki farkı da anlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu yaklaşım her zaman kesin bilgileri bulmanıza izin vermez.

LED göstergesi yoluyla anlama

Çıplak gözle görülebilen fark, kasa üzerindeki şarj göstergesinin konumudur. 1. ve 2. nesil modeller için kasanın içinde (kulaklıkların arasında) yer alıyor ancak kablosuz şarj destekli 2. nesil bir model ise ön tarafta olacak. Kaynak: ik4.es

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum