Ağrı İŞKUR müdürüne ait olduğu iddia edilen kaset video ifşa görüntülerine tepki!

Türkiye’de ve dünyada en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlardan biri Twitter’da skandal iddialar gündeme adeta bomba gibi düştü. Ağı İŞKUR Müdürü Gıyas Güven’e ait olduğu iddia edilen videonun ifşası sonrası sosyal medya adeta çalkalandı.

Ağrı İŞKUR müdürüne ait olduğu iddia edilen kaset video ifşa görüntülerine tepki!
25 Ağustos 2022 - 13:17
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da geçtiğimiz gün skandal bir iddia ortaya atıldı. Twitter’a düşen ifşa görüntüleri, gündemde de geniş yankı uyandırdı.

Bir araç içerisinde kayda alınan skandal müstehcen görüntüler, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı. Görüntülerle birlikte, Ağrı İŞKUR Müdürü’nün, kadınları iş bulma bahanesi ile kandırdığı ve bu yolla birçok kadınla da cinsel ilişki yaşadığı iddia edildi.

Yayınlanan görüntüler, sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirdi. İddialar üzerinde Gıyas Öztürk hakkında merak edilen birçok konu da günün en çok araştırılan konuları arasında yer aldı.

GIYAS GÜVEN KİMDİR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ağrı Çalışma İş Kurumu İl Müdürü olarak görev yapmakta olan Gıyas Güven, 1979 yılında hayata gözlerini açtı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olarak tamamladı.

Memuriyet hayatına TEDAŞ ile başlayan Güven, bu  kurumda memur, İnsan Kaynakları Şefi, İnsan Kaynakları Şube Müdürü ve İdari ve Mali İşler İl Müdür Yardımcısı görevleri yerine getirdi.

Ardından 2013 yılında Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğüne atandı. Ağrı İŞKUR İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Ağrı İŞKUR İl Müdürlüğü görevini üstlendi. Güven evli ve üç çocuk babasıdır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum