Afili Aşk 31. Son bölüm tek parça izle, 32. Bölüm fragmanı yayında!

Kanal D’nin sevilen dizilerin Afili Aşk, 29 Ocak’ta 31. Bölümüyle ekranlara geldi. Afili Aşk 31. Bölüm tam ce kesintisiz izle, tek parça full izle! Afili Aşk 32. Bölüm fragmanı…

Afili Aşk 31. Son bölüm tek parça izle, 32. Bölüm fragmanı yayında!
30 Ocak 2020 - 10:46
Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk, 31. Bölümüyle izleyicilerle buluştu. Afili Aşk dizisinin 31. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, internetten araştırmalara başladı. Afili Aşk, 31. Bölüm izle!
Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın 31. son bölümünün ardından diziseverlerin araştırmaları yoğunluk kazandı. 29 Ocak'ta ekranlara gelen bölümü kaçıran vatandaşlar, sevilen diziyi internetten izlemek için haberimizden yararlanabilir...
Kanal D erkanlarında severek izlenen Afili Aşk'ta bu hafta;
Mahkemenin verdiği boşanma kararı herkes için şaşkınlıkla karşılanır. Kerem ve Ayşe boşanma sonrası bu olay yaşanmamış gibi davranır. Aşk acısının üstesinden bu şekilde gelmeye ve birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar.
Ayşe’nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakır. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine girerler. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam eder. Ayşe de boş durmaz kendi yöntemleriyle karşılık verir. Kerem'e inat kendisini istemeye gelmek isteyen gizemli talebine evet der. Ancak Ayşe'nin hiç hesaba katmadığı bir şey olur.
AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum