Afet bölgesinden Bünyan Belediyesi'ne şükran belgesi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sürecinde ekip, ekipman ve araçlarıyla afet bölgesine yardıma giden ilk belediye olan Bünyan Belediyesi ve Belediye Başkanı Özkan Altun’a Kahramanmaraş’da afet sürecini yöneten Çorum Valisi Mustafa Çiftçi tarafından ‘şükran belgesi’ gönderildi.

Afet bölgesinden Bünyan Belediyesi'ne şükran belgesi
12 Mayıs 2023 - 13:42
Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem 11 ilde yıkıma sebep oldu. Kayseri ise afet bölgesine ulaşmak için seferber oldu. Bünyan Belediyesi ise afet bölgesine ekip, ekipman, araç ve yardım ulaştıran ilk belediyelerden birisi oldu. Kahramanmaraş’ta afet sürecini yöneten Çorum Valisi Mustafa Çiftçi tarafından Bünyan Belediyesi’ne ‘şükran belgesi’ gönderildi.

Bünyan Belediyesi olarak görevlerini yerine getirdiklerini belirten Başkan Altun, ‘’Afet sürecinde belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek bölgeye ilk ulaşan destek ve yardım ekibi olduk. Kahramanmaraş, Elbistan, Afşin başta olmak üzere bölgelere birçok farklı alanda destek ve yardım sağladık. Süreç için Bünyan’ımız ve Kayseri’miz başta olmak üzere tüm Türkiye olarak kenetlendik. Her zorlukta olduğu gibi 100 yılın afet sürecinde yine tek yürek olarak dünyaya büyük bir insanlık dersi verdik. Bunun bizim görevimiz olduğuna inanıyor ve Bünyan Belediyesi olarak görevimizi en doğru şekilde yerine getirdiğimizi düşünüyorum. 100 yılın afetinde tıpkı bizler gibi Bünyanlı halkımız da varını yoğunu ortaya koydu. Bölgeye gitmek için sayısız başvuru aldık, sayısız yardım yağmur olup bölgeye yağdı. Bu nedenle ben bu belgeyi Bünyanlı hemşehrilerimin hak ettiğine inanıyor ve onlara ithaf ediyorum. Her süreçte olduğu gibi bu sürecinde devlet ile milletin kenetlenerek üstesinden geldiğine inanıyor, başta Bünyanlı ve Kayserili hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum