Adanademirspor canli mac izle

Spor Toto Süper Ligde dikkat çeken maçlardan biri de Adanademirspor Sivasspor mücadelesi. Adanademirspor canli mac izle HD.

Adanademirspor canli mac izle
13 Ağustos 2022 - 22:17
Süper Lig’de 2. hafta heyecanı devam ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’la Sivasspor 3 puan mücadelesi veriyor. İlk hafta Giresunspor’u deplasmanda deviren ev sahibi takım rakibini yenerek 2’de iki yapmak istiyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Süper Lig ‘in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor’u mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Adana Demirspor ikinci hafta maçında Sivasspor ‘u konuk ediyor. Adana Demirspor sahasında kazanarak 2’de 2 yapmak istiyor. Sezonun ilk maçında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri zorlu deplasmanda galibiyet arayacak.

Adana Demirspor – Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Yeni Adana Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak mücadele beIN SPORTS HD2’den canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor – Sivasspor 11’ler

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Rakitskiy, Rodrigues, Gökhan İnler, Ndiaye, Belhanda, Akintola, Onyekuru, Assombalonga

Sivasspor: Muammer, Murat, Appindangoye, Caner, Ziya, Robin Yalçın, Ulvestad, Kerem Atakan, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Eksik ve cezalılar

Adana Demirspor’da, 23 Yaş Altı Milli Takımında bulunan Tayyip Talha Sanuç ve İsmail Çokçalış, Sivas ekibi karşısında forma giyemeyecek.

Sakatlığının ardından antrenmanlara başlayan Mario Balotelli’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Ligin ilk haftasında sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor, Adana Demirspor maçını da kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

Sivas’da Hakan sakat

Sivas ekibinde, Adana Demirspor maçı öncesinde orta saha oyuncusu Hakan Arslan’ın sakatlığı bulunuyor.

Giresunspor ile oynadığı maçta 0.61 gol beklentisinden üç gol bulan Adana Demirspor, 2022/23 Süper Lig sezonunun açılış haftasında yakaladığı gol beklentisi değerini en fazla aşan takım oldu. Opta’nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2014/15 sezonundan bu yana geri düştüğü Süper Lig maçlarında Abdullah Avcı’nın ardından en fazla puan toplayan teknik direktör olan Rıza Çalımbay, 2022/23 sezonunun ilk haftasında Gaziantep FK’dan bu şekilde 1 puan almayı başardı.

Açılış haftasında Giresunpor’a karşı 1 gol ve 1 asistle oynayan Gökhan İnler, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol attı hem asist yaptı. Süper Lig kariyerlerinde 34 kez birlikte maça çıkan Younes Belhanda ile Henry Onyekuru, ilk kez geçen hafta aynı maçta rakip fileleri havalandırdılar. Sivasspor forması giyen Max-Alain Gradel, Süper Lig kariyerinde Adana Demirspor’a rakip olduğu iki maçta birer gole katkı sağladı. Yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlarla oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Rıza Çalımbay’ın kariyerinde bu şekilde üst üste dört galibiyet bulunmuyor.