Adana Demirspor - Fenerbahçe canlı maç yayını hangi kanalda şifresiz?

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe kritik maçta karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler, internette araştırmalara başladı. Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Adana Demirspor Fenerbahçe selçuk sports izle Adana Demirspor Fenerbahçe taraftarium24 izle Adana Demirspor Fenerbahçe inat tv canlı izle gibi araştırmalar yapılıyor.

Adana Demirspor - Fenerbahçe canlı maç yayını hangi kanalda şifresiz?
12 Kasım 2023 - 14:58
Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'ne muazzam bir başlangıç yapan Fenerbahçe, oynadığı 19 mücadelenin tamamını kazanarak dikkat çekmişti. 

Ancak bu çıkışı, Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u karşısında durdu. Ardından Ludogorets deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyetle, İsmail Kartal'ın ekibi bu sezon Konferans Ligi'ndeki ilk yenilgisini aldı ve üst üste oynadığı iki maçı kaybetmiş oldu. 

Şimdi Adana Demirspor'a konuk olacak Sarı-Lacivertliler, hem bu maçı kazanarak çıkışa geçmek hem de Süper Lig'de liderliği geri almak istiyor. 

Adana Demirspor ise Patrick Kluivert önderliğinde, kendi sahasındaki taraftar desteğiyle Fenerbahçe'yi devirmenin planlarını yapıyor. İşte bu mücadele ile ilgili tüm detaylar haberimizde bulunuyor.

Ludogorets - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan ve Halil Umut Meler'in yöneteceği Adana Demirspor - Fenerbahçe Süper Lig mücadelesi 12 Kasım Pazar günü beIN Sports 1'den canlı olarak izlenebilecek.

Adana Demirspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Rodrigues, Emre Akbaba, Stambouli, Yusuf, Belhanda, Nani, M. Niang.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Zajc, Crespo, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Fener’de Fred riske edilmedi

Sarı-Lacivertliler’de kart cezalısı İsmail Yüksek’in yanı sıra Serdar Aziz, Djiku, Becao, King ve Mert Hakan Yandaş'ın sakatlıkları sebebiyle Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecekti. Son antrenmanda kendisini deneyen ancak iyi hissetmeyen Fred de, tam olarak hazır olmayan Emre Mor’la birlikte riske edilmedi. İşte Kanarya’nın maç kadrosu: “Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan, Mert Müldür, Osayi-Samuel, Samet, Yusuf, Ferdi, Oosterwolde, Crespo, Muhammed, Ahmet, Bartuğ, Zajc, Szymanski, Cengiz, İrfan Can Kahveci, Kent, Tadic, Dzeko, Umut, Batshuayi.”

Savunmada sıkıntı var

Kanarya’da savunmadaki oyuncuların sakatlığı sebebiyle hafta içi oynanan Ludogorets karşılaşmasında, alt yapı oyuncusu Yusuf Akçiçek, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkmıştı. Yusuf’un yanında savunmanın göbeğinde Jayden Oosterwolde yer aldı. Ancak Adana Demirspor sınavında stoperde Samet Akaydın’la birlikte Mert Müldür’ün oynayacağı konuşuluyor.

İsmail Kartal: Zor maç olacak

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, önce Trabzonspor daha sonra Ludogorets karşısında alınan yenilgilerin ardından Adana Demirspor deplasmanında galibiyet hedefliyor. Kartal, “Zor bir maça çıkacağız. Ancak eski oyunumuzu tekrar ortaya koyup, kazanarak Milli araya moralli girmek istiyoruz” dedi.

Süper Lig’deki 39. randevu

İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 38 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 22 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 5 maçı Adana Demirspor kazandı. 11 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kanarya’nın attığı 76 gole, Adana temsilcisi 39 golle karşılık verdi. Adana’daki maçlarda 9 kez Fener, 3 kez Şimşekler galip gelirken, 7 mücadelede eşitlik bozulmadı.

Adana Demirspor - Fenerbahçe canlı izle