Adana Demirspor - Cluj canlı maç yayını bilgileri!

UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele eden Adana Demirspor, Cluj ile karşılaşıyor. Adana Demirspor - Cluj maçı şifresiz maç yayını bilgileri haberimizde!

Adana Demirspor - Cluj canlı maç yayını bilgileri!
03 Ağustos 2023 - 20:42
Adana Demirspor tur için sahaya çıkacak. Yeni Adana Stadı’nda Cluj’u konuk edecek olan Şimsekler için tarihi bir gece. Temsilcimizin Avrupa’daki ilk golünü atan kaptan Stambouli tarihe geçmişti. Mavi-Lacivertli ekipte transfer görüşmelerini sürdüren Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye dışında eksik yok.

Cluj, Romanya Ligi’nde bu sezon 3 müsabakaya çıktı. İlk iki karşılaşmasını kazanan Cluj’un, evinde Craiova ile oynadığı son maç 1-1 sona erdi. Adana Demirspor rakibini geçmesi halinde 3’üncü eleme turunda Osijek - ZTE FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Adana Demirspor-Cluj maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Adana Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Adana Demirspor-Cluj maçını Belçikalı hakem Nathan Verboomen yönetecek. Mücadele, TV8,5'tan naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor-Cluj ilk 11'ler:

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Stambouli, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Yusuf Sarı, Akintola, Cherif Ndiaye

Cluj: Sava, Mogos, Kresic, Muhar, Arlind Ajeti, Camora, Cvek, Avounou, Krasniqi, Yeboah, Birligea

Patrick Kluivert: Mutlaka kazanmalıyız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: “Çok önemli ve kazanmamız gereken bir karşılaşma. İyi hazırlandık ve futbolcularımız da bu maçın öneminin farkında. İlk maç iyi bir sonuç aldık ama mutlaka kazanmalıyız. Bunun için elimizden geleni ortaya koymak zorundayız.”

ADANA DEMİRSPOR - CLUJ CANLI İZLE