Adana Demirspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Süper Lig erteleme maçında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde heyecan dorukta. Futbolseverler maçın ayrıntılarını internette araştırıyor. Adana Demirspor - Beşiktaş canlı maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda?
27 Eylül 2023 - 18:24
Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Bu akşam oynanacak Adana Demirspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig'de erteleme mücadeleleri tamamlanmaya devam ediyor. Avrupa Kupasında mücadele eden takımlarımız için karar alan TFF, karşılaşmaların 27 Eylül tarihinde oynanmasına yönelik hüküm vermişti.

Adana Demirspor karşısında 3 puan avına çıkacak olan Kartal, galibiyet elde etmesi halinde 13 puanla ligin üçüncü sırasına yerleşecek. Adana Demirspor'un galibiyet alması halinde ise ligin üçüncü sırasında konumlanacak ekip, Mavi Şimşekler olacak. Peki, Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler ve detaylı bilgiler.

Adana Demirspor Beşiktaş maçı, iki takımın tarihindeki 46'ncı karşılaşması olacak. Beşiktaş karşısında daha önce 10 galibiyet alan Adana Demirspor, 21 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. İki takımın 14 karşılaşması ise beraberlikle sonuçlandı. Peki, son derece çekişmeli geçmesi beklenen Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, karşılaşma öncesi muhtemel 11 bilgileri.

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor Beşiktaş maçı, 27 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'da oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor:
Vedat, Semih, Gravillon, Svensson, Emre, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Tayfun, Yusuf Sarı, Nani, Niang

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Chamberlain, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

ADANA DEMİRSPOR ANALİZİ

Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa'ya 2-1 kaybederek Süper Lig'de sezonun ilk yenilgisini alan Adana Demirspor, Beşiktaş'la oynayacağı erteleme maçı öncesi kaleci kriziyle karşı karşıya kaldı!

Ertaç Özbir kırmızı kart gördü, statü gereği yedeği Shahruddin Magomedaliev de kadroda olamayacak.

Konferans Ligi Elemelerinde boy gösteren Goran Karacic liste dışı. Eldivenler Vedat Karakuş'a emanet olacak. Vedat 3 sezondur Adana ekibinde ve sadece 2 Süper Lig maçında forma giyebilmişti.

Benjamin Stambouli ve Kevin Rodrigues cezalı (kırmızı kart) olan diğer isimler. Badou Ndiaye ve David Akintola sakat.

Statü gereği Mario Balotelli, Arber Zeneli, Edouard Michut, Pape Abou Cisse ve Florent Shehu'dan da yararlanamayacaklar...

Sağ bekte Jonas Svensson, orta alanda Younes Belhanda ve Emre Akbaba, hücumda Yusuf Sarı ve M'Baye Niang ile oynayacaklar.

BEŞİKTAŞ ANALİZİ

Trabzonspor yenilgisiyle sarsılan Beşiktaş, Club Brugge deplasmanında (Konferans Ligi) 1 puan aldıktan sonra Kayserispor'u (Süper Lig) 2-1 yenip kendine geldi.

Siyah-beyazlılarda Ante Rebic ve Gerson Rodrigues sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almadı.

Eric Bailly, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler statü gereği (erteleme maçı) yok.

TD Şenol Güneş, "Daniel Amartey & Omar Colley" stoper hattını tercih edebilir.

Mert Günok, Salih Uçan ve Cenk Tosun ilk 11'deki Türk isimler (8+3 kuralı) olacak gibi duruyor. 

Gole en yakın isim Vincent Aboubakar olacak.

Milot Rashica ile Rachid Ghezzal arasındaki sağ kanat tercihini maç saati öğreneceğiz.

ADANA DEMİRSPOR - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE