Acun Ilıcalı'nın torunu Begüm kaç yaşında, annesi kim?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın torunu Begüm, sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı’ya benzetilen torunu Begüm’ü merak edenler soluğu internette aldı. Banu Ilıcalı’nın minik kızı Begüm kaç yaşında, annesi kimdir? Banu Ilıcalı’nın annesi kim?

Acun Ilıcalı'nın torunu Begüm kaç yaşında, annesi kim?
30 Mayıs 2022 - 22:30
Türkiye’nin ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seda Başbuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı Ceyhun, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Banu Ilıcalı yaptığı paylaşımda, babasının 54. yaş gününü kutladı.

Banu Ilıcalı yaptığı paylaşımda, kendi kızı Begüm’e de yer verdi. Acun Ilıcalı’nın torunu Begüm, sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi, Ilıcalı’nın torunu Begüm hakkında araştırma yapmaya başladı. Öte yandan Banu Ilıcalı Ceyhun da günün araştırılan isimleri arasında yer aldı.

"İYİ Kİ VARSIN BABA"

Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun, babası Acun Ilıcalı ve kızı Begüm ile verdiği bir pozu "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören paylaşım, kısa sürede Instagram'da hızla yayıldı.
Ilıcalı'nın torunu Begüm ise sevimli halleriyle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Minik Begüm'ün dedesi ile benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

BANU ILICALI'NIN EŞİ EFE CEYHUN NE İŞ YAPIYOR?

Efe Ceyhun, uzun yıllar Türk Telekom şirketinde dijital pazarlama uzmanı olarak çalıştı. Ceyhun, Eylül 2018'de 'Game Theory' adlı şirketini kurduğunu ilan etti. Efe Ceyhun ve Banu Ilıcalı, üniversitede tanıştılar. Aşklarını ise evlilikle taçlandırdılar. Çiftin, Begüm adını verdikleri kızları Temmuz 2020'de dünyaya geldi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum