Aaron Carter kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

ABD’li ünlü rapçi Aaron Carter, yaşadığı evin küvetinde ölü olarak buldu. Carter’ın ölüm haberi, dış basında geniş yer buldu. Ölüm haberinin gelmesinin ardından ise ünlü rapçinin ölüm nedeni büyük merak konusu oldu. Aaron Carter kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Aaron Carter kimdir, kaç yaşında, neden öldü?
06 Kasım 2022 - 15:30
1990’lı yıllarda henüz çocuk yaştayken yıldızlaşan ünlü rapçi Aaron Carter’ın ölüm haberi, sevenlerini adeta yasa boğdu. Henüz 34 yaşında olan Carter, yaşadığı evin küvetinde ölü olarak bulundu.

Los Angeles ilçe polisi, bir adamın yaşadığı evin küvetinde boğulduğuna dair bir ihbar aldıktan sonra sabah saat 11.00 dolaylarında olay yerine intikal etti. Polis mensupları eve girdiğinde ünlü rapçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İhbarı yapan kişinin evde çalışan bir hizmetçi olduğu ortaya çıktı.

Abisi Nick Carter’ın müzik grubu Backstreet Boys ile turnelere katıldıktan sonra rap müziğe yönelen Carter’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Son yıllarda uyuşturucu bağımlılığı ortaya çıkan Carter, çoklu kişilik bozukluğu, manik depresyon, anksiyete ve şizofreni teşhislerinin konulduğunu söylemişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum