9 Şubat (2020) reyting sonuçları, Savaşçı, Güvercin, O Ses Türkiye kim zirvede?

9 Şubat 2020 Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. 9 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Savaşçı, Güvecin, O Ses Türkiye, Çok Güzel Hareketler 2 hangisi zirvede? İzlenme oranları belli oldu mu? İşte detaylar…

9 Şubat (2020) reyting sonuçları, Savaşçı, Güvercin, O Ses Türkiye kim zirvede?
10 Şubat 2020 - 00:18
9 Şubat reyting sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. 9 Şubat 2020 Pazar akşamı, televizyon kanallarında yine kıyasıya bir rekabet vardı. İzledikleri dizilerin reyting sonuçlarında kaçıncı sırada olduğunu merak edenler internet üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. 9 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Fox Tv'de Savaşçı, Star Tv'de Güvercin, Tv8'de O Ses Türkiye, Kanal D'de Çok Güzel Hareket 2 yapımlarından hangisi zirvede yer aldı?
Geçtiğimiz hafta Total reyting sıralamasında Savaşçı zirveyi yine kimselere kaptırmamıştı. Savaşçı’nın ardından ise Güvercin dizisi 2. sırada yer almıştı. Bu haftaki reyting sonuçları büyük merak konusu oldu.Beklenen reyting sonuçları açıklandı. işte 9 Şubat reyting sonuçları...
9 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI
AB

TOTAL

Reyting Nedir?
Reyting en basit anlatımla televizyon kanallarının ve televizyon kanallarında yayınlanan yapımların izlenme oranlarını ölçmektir. Reytingin ölçülme amacı ilk olarak reklam verenlere bilgi vermektir.
Reyting nasıl ölçülür?
Reyting, belirli yaş, bölge ve cinsiyet gruplarında kimsenin nerede olduğunu bilmediği insanlardan seçilen ve reyting cihazlarını bu insanların televizyonlarına bağlayarak hangi televizyon kanalını ve hangi yapımı izlediğini öğrenmek maksadıyla yapılan bir işlemdir. Reyting, belirlenen insanların hangi yapımı izlediğini öğrenmek amacıyla bu şekilde ölçülür ve çıkan sonuçlar kamuoyuyla paylaşılır.
Reyting oranları nasıl hesaplanır?     
Reyting oranları belirlenen deneklerin televizyonlarına bağlanan peoplemeter adlı cihazlar aracılığı ile belirlenir. Bu cihazlar deneğin saat kaçta hangi kanalı izlediğini ne kadar süre ile izlediğini ortaya koyar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum