8 Haziran reyting sonuçları 2022 Kuruluş Osman, Seversin, Survivor

8 Haziran 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dünkü dizi reytinglerinde Kuruluş Osman, Survivor All Star, Seversin, Senden Daha Güzel hangisi zirvenin sahibi oldu? Dün en çok hangi dizi izlendi?

8 Haziran reyting sonuçları 2022 Kuruluş Osman, Seversin, Survivor
09 Haziran 2022 - 08:36
Reyting sonuçları günün en çok araştırılan konularından biri olmaya devam ediyor. Birçok kişi, izledikleri dizilerin başarısını ölçmek adına günün reytinglerini araştırıyor. Televizyon kanallarında dizi, film, ana haber bülteni, yarışma programı gibi kategorilerde birçok yapım izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yapımlar arasında da yine kıyasıya bir mücadele vardı. ATV ekranlarında Kuruluş Osman, Tv 8 ekranlarında Survivor, FOX TV ekranlarında Senden Daha Güzel, Kanal D ekranlarında Seversin izleyicilerle buluştu. Peki, dün en çok hangi yapım izlendi?

8 Haziran reyting sonuçları


1 Haziran 2022 Çarşamba reyting sonuçları (Geçen Hafta)

Total'de 1.sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Kuruluş Osman”, 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, 3.sırada ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Survivor All Star” 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Kanal D’de ilk bölümü yayınlanan “Seversin” dizisi Total’de 6., AB’de 5. sırada yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum