8 - 14 Ağustos 2022 burç yorumları haftalık

Günlük burç yorumlarının yanı sır haftalık burç yorumları da birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Astroloji uzmanlarının yorumları da bu bağlamda en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu 8 – 14 Ağustos 2022 haftalık burç yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz.

8 - 14 Ağustos 2022 burç yorumları haftalık
07 Ağustos 2022 - 14:39
Astroloji ile yakından ilgilenenlerin sayısı arttıkça burç yorumları da en çok araştırılan konulardan biri olmaya devam ediyor. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları da internet ortamında sıkça araştırılan konulardan biri. Özellikle kendilerinin ya da bir sevdikleri yakınlarının hakkında neler yazıldığını merak edenler soluğu internette alıyor.

Aşk, sağlık, para, şans, iş ve aile hayatının yanı sıra sosyal yaşamda kendilerini ne gibi sürprizlerin beklediğini merak edenler de araştırmalara başladı. Haftalık burç yorumları da bugünün dikkat çeken konularından biri olarak karşımıza çıkıyor. 8 -14 Ağustos 2022 haftasının burç yorumlarını sizler için derledik. İşte merakla araştırılan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları haberimizde…

8-14 AĞUSTOS 2022 BURÇ YORUMLARI

Koç burcu yorumu

Pazartesi’den cumaya net bir zihin ve yüksek konsantrasyon gerektiren işlerinizi yapmak isteyebilirsiniz. İş görüşmeleri, uzun dönem yatırımlar ve emlak işleriniz pürüzsüz geçebilir. Kişisel veya profesyonel, tüm iletişiminizde ciddi tonunuzu koruyabilirsiniz. Etkileşime geçtiğiniz insanlar sizden daha genç veya yaşça daha büyük olabilir. Saygı değer ve bilgili bir izlenim bırakabilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda değişiklik ve heyecan arayabilirsiniz. Bu isteğiniz ilişkiniz varsa dengesizliğe veya küçük bir tartışmaya yol açabilir. Esnek, açık görüşlü ve anlayışlı bir tavırla yaklaşmanız durumunda tüm problemlerin ortadan kalktığını fark edebilirsiniz.

Boğa burcu yorumu

Pazartesi ve salı hayatınıza heyecan katacak pozitif değişimler ve heyecanlar yaşayabilirsiniz İşinizde, ilişkilerinizde sizi uyaracak maceralar arayabilirsiniz. İçgüdülerinizi ve tutkularınızı takip etmek için ideal bir zaman olabilir. Deneysel yönünüzü gösterebilirsiniz. Çarşamba’dan pazara entelektüel bakış açınız herhangi bir konunun derinine inmenize yardımcı olabilir. Fikirleri çok daha iyi anladığınızı ve çevrenizle paylaşabildiğinizi fark edebilirsiniz. Bilinçaltınıza ve düşünce biçiminize büyük bir etki bırakacak bir kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

İkizler burcu yorumu

Pazartesi’den salıya potansiyel bir iletişim bozukluğu ilişkilerinizde gerginliğe yol açabilir. Gerçeklik algınız dış sesleri ve gereksiz bilgileri filtreleyemediğiniz için bozulabilir. Önemli kararlar verirken, plan yaparken veya iş görüşmelerinde ekstra dikkat göstermeye çalışabilirsiniz. Güvendiğiniz bir kişinin profesyonel görüşünü alabilirsiniz. Çarşamba’dan pazara aşk hayatınızda heyecan verici bir gelişme olabilir. Beklenmedik olayları yaşamayı bekleyebilirsiniz.

Yengeç burcu yorumu

Pazartesi ve salı günleri çekiciliğinizi katlayan auranız sizi ilgi odağına koyabilir. İletişiminizin güçlü fakat tehditkâr olmaması çevrenizden iyilik istemenize veya fikirlerinizi karşı tarafa geçirmenize yardımcı olabilir. Sözlü olmayan bir seviyede de iyi bir iletişim kurduğunuzu fark edebilirsiniz. Çarşamba’dan pazara ikna gücünüzün katlandığını ve çevrenizi kolaylıkla etkileyebildiğinizi görebilirsiniz. Yoğun ve derin düşünce akışınız ve iletişim biçiminiz zorlu konuların dibine inmenize yarayabilir. Kendinize dair derine ittiğiniz bir anınızı veya yönünüzü keşfedebilirsiniz.

Aslan burcu yorumu

Pazartesi’den çarşambaya gerçek aşkı ve bağlılığı bulmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz mantıklı yaklaşımınız ve istikrarlı sevginizden faydalanabilir. Farklı bir yaş grubundan biriyle yeni bir romantizm yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkiniz daha yakın bir bağ ve istikrarın meyvelerini yiyebilir. Son zamanlarda ilişkiniz stresliyse de karşılıklı saygı ile sorunları çözebilir ve bir çözüm bulabilirsiniz. Perşembe’den pazara genişleyen perspektifiniz ve keskin algınız ile içinde bulunduğunuz her durumun tüm boyutlarını görebilirsiniz. Güçlü öngörünüz sayesinde kuracağınız uzun vadeli planlar başarılı sonuçlar verebilir. Olumlu düşünce biçiminiz ve cesaret verici sözleriniz ile çevrenizin enerjisini yükseltebilirsiniz. Gelecek iyi haberler iyimser tavrınızı haklı çıkaracak.

Başak burcu yorumu

Pazartesi ve salı günleri tartışmalar, iş anlaşmaları yanlış anlaşılmalar ve karışıklıklar sebebiyle karmaşık hale gelebilir. İyi iletişimin temellerine sadık kalmaya çalışabilirsiniz. Sözleşme imzalarken veya yasal konular ile ilgilenirken profesyonel tavsiyeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemi ruhunuzu besleyerek; yaratıcı yazılar ve şiirler yazarak, dans ederek, şarkı söyleyerek ve film izleyerek değerlendirebilirsiniz. Çarşamba’dan pazara aşk hayatınızda eğlence ve heyecan yaşayabilirsiniz. Sevgi dolu doğanız moda stiliniz ile dışarıya yansıtabilirsiniz. Risk almaya hevesli, ilginç insanları kendinize çekebilirsiniz. Yeni arkadaşlar ve sevgililer edinmek için harika bir zaman olabilir.

Terazi burcu yorumu

Pazartesi’den çarşambaya artan algı ve hassasiyetiniz daha büyük resmi görmenizi ve minik ayrıntılara çok takılmamanızı sağlayabilir. Fikirlerinizi çevrenizle kolayca anlaşılabilir ve ilgi çeken bir şekilde paylaşabilirsiniz. Hayal gücünüz güçlenebilir ve sezgisel, yaratıcı becerileriniz gelişebilir. Rüyalarınıza ekstra dikkat edebilirsiniz. Becerilerinizi sanatla uğraşmak, yaratıcı yazı ve şiir yazmak, şarkı söylemek ve dans etmek için kullanabilirsiniz. Perşembe’den pazara olan süreç aşk, para ya da her ikisi ile ilgili olumlu değişim ve heyecan getirebilir. Yaratıcı yeteneğinizden kolayca yararlanabilir ve kendinize özgü tarzınızı her açıdan; stil, iletişim, romantizm yönlerinden geliştirebilirsiniz. Sürprizler yaşayabilir veya ilginç teklifler alabilirsiniz.

Akrep burcu yorumu

Pazartesi ve salı günleri içgüdülerinizin güçlendiğini ve yoğun bir şekilde bağımsızlık arzusu duyduğunu fark edebilirsiniz. Herhangi bir kısıtlama olmadan kendi yönünüze gitmek isteyebilirsiniz. Tutku duyduğunuz konular için savaşmak veya yeni projeleri desteklemek için iyi bir zaman olabilir. Risk almaya; tartışmalı ve deneysel konulara dalmaya istek duyabilirsiniz. Artan cazibeniz ilgi odağı olmanıza sebep verebilir. Çarşamba’dan pazar, çevrenizden iyilik isteyebilir veya güçlü insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Sivri zekânız ve artan etki alanınız; satış işlerinde, münazaralarda, pazarlıklarda veya iş, ev, araba gibi büyük satın alımlarda uygun anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir. Bir fikir veya plan üzerinden sizi derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma; karmik bir dostluğun veya başarılı bir ortaklığın başlangıcı olabilir.

Yay burcu yorumu

Pazartesi’den çarşambaya, romantizm ve sevgi gözünüze istikrar ve güvenden daha az önemli görünebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin uzun vadeli iyiliği için kısa vadeli tatminleri feda etmeniz gerekebilir. Artan öz disiplininiz ise mali durumunuza olumlu bir şekilde yansırken, bu süre boyunca borçlarınız varsa ödeyebilir veya mantıklı yatırımlara imza atabilirsiniz. Perşembe’den pazara ise daha fazla sosyalleşmek veya yeni alışkanlıklar, değişimler yaşamak isteyebilirsiniz. Yeni bir saç modelini denemek ve uzun zamandır ertelediğiniz bir hobiye başlamak için ideal bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

Oğlak burcu yorumu

Hafta içi yeni aktiviteler ve duygular deneyimleyebilmek için benzersiz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bu dönemde, içinizdeki cesur enerji sayesinde yeni projeleri hayata geçirebilirsiniz. Artan cinsel dürtünüz ise heyecan verici romantik anları beraberinde getirecektir. Hafta sonu ise yapmanız gerekenler ile yapmak istedikleriniz arasındaki dengesizlik, hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir. Bu nedenle, daha fazla sorumluluk almamaya çalışmanız ve açık fikirli olmanız da fayda var.

Kova burcu yorumu

Haftanın ilk üç günü, aşk hayatınızda istikrar elde etmek için ideal bir zaman. İster yeni ister mevcut bir ilişkiniz olsun, birbiriniz hakkındaki beklentileriniz gerçekçiliğini koruyabilir. Bu aynı zamanda karşılıklı güvenin ve anlayışın gelişmesi için de pozitif bir gelişme olabilir. Perşembe’den pazara ise cömert ve iyimser tavrınız, iyi şansı ve güzel haberleri beraberinde getirecektir. Geleceğe yönelik olumlu düşünceleriniz, çalışma ve plan yapmak için ideal bir zamanı size sunabilir. Bu süreçte yolculuklara çıkabilir, karlı ortaklıklara imza atabilirsiniz.

Balık burcu yorumu

Pazartesi’den cumaya, size merak, konsantrasyon ve tek fikirlilik getiriyor. Ciddi, gizemli veya rahatsız edici konular hakkında kapsamlı bir anlayış kazanabilirsiniz. Bu, karmaşık ilişki problemlerini çözmek için önünüze sunulan iyi bir zaman olabilir. Daha derin ve etkili bir iletişim tarzı ile fikirlerinizi rahatça aktarabilir, planlarınız için destek arayabilirsiniz. Hafta sonuna giriş yaptığınızda ise kendinizi daha duyarlı, şefkatli ve hayalperest hissedebilirsiniz. Başkalarının duygularına karşı oldukça hassas olacağınız bu dönemde, özellikle ilişkiler konusunda içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum