7 Haziran reyting sonuçları 2022, Destan, Üç Kız Kardeş, Senden Daha Güzel

7 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dünkü reyting sonuçlarına göre Destan, Üç Kız Kardeş, Senden Daha Güzel, Survivor hangisi en çok izlendi?

7 Haziran reyting sonuçları 2022, Destan, Üç Kız Kardeş, Senden Daha Güzel
08 Haziran 2022 - 08:33
Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerinde sezon finallerinin yaklaşması ile birlikte birçok dizi ekranlara ara verdi. Yayınlanan yapımlar da izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Yaz dizilerinin de dizi severlerle buluştuğu şu günlerde en çok izlenen yapımlar büyük bir merak konusu oluyor.

Geçtiğimiz akşam da yine birbirinden güzel ve eğlenceli içerikler izleyicilerin karşısına çıktı. ATV ekranlarında Destan, FOX TV ekranlarında yeni dizi Senden Daha Güzel, Tv 8 ekranlarında Survivor 2022 All Star, Kanal D ekranlarında da Üç Kız Kardeş izleyicilerle buluştu.

Yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği ise büyük merakla araştırılmaya başladı. Dizi severler, kendi izledikleri yapımların reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldığını merak ediyor. Peki, dün zirvenin sahibi hangi dizi oldu? 7 Haziran 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı mı?

7 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI


31 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Total izleyici grubunda birinciliği Üç Kız Kardeş , İkinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Destan aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Baba, üçüncü sırada Selçuk Tepeli İle FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Baba yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum