670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri 2022 kim kazandı?

Antalya’nın Elmalı ilçesinde 670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri düzenlendi. Düzenlenen güreş müsabakasında Ali Gürbüz ve Orhan Okulu finale kaldı. Finalde hangi pehlivan kazandı, kim birinci oldu? Başpehlivan kim oldu?

670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri 2022 kim kazandı?
04 Eylül 2022 - 18:02
Elmalı’da düzenlenen 670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri, tüm Türkiye tarafından ilgiyle takip ediliyor. Düzenlenen turnuvada birbirinden tecrübeli ve başarılı pehlivanlar sahne aldı. Müsabakalarda başarı elde ederek finale kalan iki isimden hangisinin kazandığı ise büyük merak konusu oldu.

Finale, Antalya’nın başarılı pehlivanlarından Orhan Okulu ve Ali Gürbüz kaldı. İkilinin final müsabakası ise başladı. TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyicilerle paylaşılan yağlı güreş, tribünlerdeki spor severler tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, yağlı güreş finalinde kim kazandı?

Elmalı'da kıran kırana geçen müsabakalarda yarı finale çıkan isimler; Orhan Okulu, Ali Gürbüz, Tanju Gümüş olmuştu. Müsabakalarda, Orhan Okulu ve Ali Gürbüz rakiplerini yenerek finale yükselen başpehlivanlar oldu.

Final müsabakası ise Ali Gürbüz ve Orhan Okulu arasında yapıldı. Orhan Okulu, müsabakanın hemen başında kaburgasından sakatlandı.

Müsabakaya devam edemeyen Orhan Okulu mağlup ilan edildi. 670. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz galip geldi ve 2022 yılının Elmalı Başpehlivanı oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum