6 Haziran reyting sonuçları 2022 Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Hakim

6 Haziran 2022 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Dünkü izlenme oranlarına göre belirlenen dizi reytinglerinde Alparslan Büyük Selçuklu, Hakim, Survivor, Yasak Elma hangisi zirvenin sahibi oldu? Dün en çok ne izlendi?

6 Haziran reyting sonuçları 2022 Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Hakim
07 Haziran 2022 - 09:13
Türk televizyon kanallarında her gün birbirinden farklı ve güzel içerikler izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Film, dizi, yarışma programı, ana haber bülteni gibi kategorilerde yayınlanan yapımlar izleyicileri de adeta ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor.

İzleyiciler de kendi izledikleri yapımların reytinglerde başarı elde etmesi adına ekranlarının başından bir an olsun ayrılmıyor. Bu durumda da reyting sonuçları bir sonraki gün en çok merak edilen ve araştırılanlar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz gün de ekranlarda yine reyting mücadelesi vardı. Yayınlanan yapımlar en çok izlenen olmak adına mücadele verdi. 6 Haziran 2022 Salı akşamı TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu, ATV ekranlarında Hakim, FOX TV ekranlarında Yasak Elma dizi severlerle buluştu. En çok hangi dizinin izlendiği ise merakla araştırılıyor.

6 Haziran Reyting Sonuçları


30 Mayıs Reyting Sonuçları (Geçen Hafta)

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Alparslan Büyük Selçuklu”, 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, 3.sırada Fox TV’de yayınlanan “Yasak Elma” yer aldı.
AB'de ise 1.sırada “Alparslan Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Yasak Elma”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum