6 Haziran 12 Haziran 2022 haftalık burç yorumları!

Haftalık burç yorumları her haftanın ilk günlerinde araştırılmaya devam ediyor. Birçok kişi kendi burçları hakkında astroloji uzmanlarının ne gibi öngörülerde bulunduğunu merak ederek araştırmaya başladı. İşte 6-12 Haziran haftalık burç yorumları 2022! 6 Haziran günlük burç yorumlarında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanlarını bu hafta neler bekliyor?

6 Haziran 12 Haziran 2022 haftalık burç yorumları!
05 Haziran 2022 - 14:40
Astrolojiye yakından ilgi duyan insanlar, günlük ve haftalık burç yorumlarını merakla araştırıyor. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte insanlarda neşe ve mutlulukla birlikte umutlar da hakim olmaya başladı. Yeni hafta ve yeni gün ile birlikte de kendilerini ne gibi sürprizlerin beklediğini merak edenler, soluğu internette alarak burç yorumlarını araştırıyor.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanları; aşk, sağlık, para ve şans gibi konularda kendilerini nelerin beklediğini araştırıyor. Yeni haftada öne çıkan burçlar hangileri olacak?

6-12 Haziran 2022 haftalık burç yorumları
nda neler var? İşte detaylar…

6-12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU YORUMU

Geçen haftadan daha az şiddetli bir haftaya başlıyorsunuz. Ama tutulmanın etkilerini yine bu hafta da yaşamanız olası. Maddi konularda her ne kadar sıkboğaz olma durumunu yaşamaya devam etseniz de, bu hafta daha olumlu gelişmeler sizinle olacak gibi görünmekte.

BOĞA BURCU YORUMU

Bu haftanın sizin için en önemli başlığı yine para olarak durmakta. Dağılmış olan işinizi ve para kaynağınızı toparlamak adına iyi adımlar atabileceksiniz gibi görünüyor. O nedenle çok daha dikkatli ve sabırlı olduğunuz takdirde bu hafta gayet iyi geçebilir. Çalışın!

İKİZLER BURCU YORUMU

Kariyer konusunda, iş konusunda artık bu hafta aklınızı başınıza toplayıp yolunuzu çizebileceksiniz demek doğru olur. “Ben ne oluyorum yahu, nereye doğru gidiyorum?” diyerek aklı selim bir çizgide kararlar almanızı bu hafta gökyüzü sizden bekliyor.

YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu hafta her alanda nispeten daha huzurlu ve güvenli bir hafta geçireceksiniz demek yanlış olmayacaktır. O nedenle özellikle kendinizi bir ayna karşısına oturtup eksiğinizi gediğinizi toparlamanız için gökyüzü size imkanlar sunacak gibi görünmekte.

ASLAN BURCU YORUMU

Maddi konuda bir yenilenmeye girip, onun bunun lafına takılmadan önünüzdeki engelleri kaldırabileceğiniz bir hafta görünmekte. O nedenle kendinizi biraz daha bu konularda sağ duyulu bir yere çekin ve toparlayın önünüzdekileri. Bu hafta iyi duruyor.

BAŞAK BURCU YORUMU

Bu hafta kariyer ve kendinizi nasıl ortaya koyacağınız hakkında belirsizlikler yaşamanız olası. Eğer bir evlilik veya ortaklık konusunda sıkıntılarınız varsa bunu çözmek içinde ideal zamanlardan geçeceksiniz. Bu haftayı değerlendirin derim. Fırsatları görün!

TERAZİ BURCU YORUMU

Bu haftanın sizde tanımı “ilişkiler olacak!” dersem çok da yanlış bir cümle kurmamış olurum. Özellikle kariyer ve aşk hayatınızda “ben var ya ben…” gibi içeriği olan cümlelerden kendinizi sakınmanızda fayda var. Bir çuval incirin nasıl heba olduğunu biliyorsunuz. Sakin, sessiz ilerleyin.

AKREP BURCU YORUMU

Bu haftada sizi yine koşturmalı bir hafta bekliyor. Zaten bu 2021 yılı sizi 2020’den daha ağır etkilediği çok açık. Bu hafta kararlarınızı doğru alıp yolunuzda gerektiği gibi ilerlemeye devam ederseniz gelecek günler sizin için gayet iyi olabilir. Birazcık daha sabır.

YAY BURCU YORUMU

İlişkilerinizi doğru yönetmeniz gereken bir haftadan geçiyorsunuz. Pasif agresif veya aleni agresif bir tutum bu hafta çok da işinize yarayacak gibi görünmemekte o nedenle mülayim bir tavır takınıp en azından maddi, manevi konularda hareket edin derim.

OĞLAK BURCU YORUMU

Bu hafta miras veya başkalarının paralarıyla ilgili meseleler önünüze gelirse şaşırmayın. Siz çıkar dengenizi tutturmaya bakın derim. Önce siz, sonra sevdikleriniz. Bu çok bencilce gelmesin size. Siz iyi olun ki çevrenize yardım edebilin. Hemen öyle her konuya atlamayın derim.

KOVA BURCU YORUMU

Bu hafta ilişkilerde yoğun, para konusunda biraz zorlanabileceğiniz bir haftadan geçecek olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olarak bu haftaya dikkat edin derim. Çünkü Venüs sizi zorlayacak gibi görünüyor. Maskenizi ihmal etmeyin yine de.

BALIK BURCU YORUMU

Bu hafta sosyal medya, internet gibi iletişim alanlarında dikkatli davranmanızı söylemekte gökyüzü hele sevgilinizle falan iktidar savaşına girip manasızca ipleri germeyin derim. Bu anlamda tehlikeli bir hafta. Kendinizi doğru ifade etmeye bakın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum