Reklam
Reklam
Reklam

55 yaşındaki İngiliz model Elizabeth Hurley, bikinili pozlarıyla gençlere taş çıkarttı

İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 55 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkartan ünlü modelin bikinili paylaşımlarıyla hayranlarını adeta büyülüyor.

55 yaşındaki İngiliz model Elizabeth Hurley, bikinili pozlarıyla gençlere taş çıkarttı
28 Temmuz 2020 - 23:35
Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlülerden olan 55 yaşındaki İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, şu sıralar yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Nerede tatil yaptığını sır gibi saklayan güzel model, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor.
"BÜYÜK KAÇIŞ" NOTUYLA PAYLAŞTI
Dünyaca ünlü model Elizabeth Hurley, son olarak bikinili fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. 55 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkartan ve fit vücuduyla dikkat çeken Hurley'in "Büyük kaçış" notu eklediği paylaşımı, 130 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Ünlü model, yıllara meydan okuyan güzelliği ile takipçilerinden tam not almayı başarıyor.
KENDİ MARKASININ REKLAMINI YAPMAYI İHMAL ETMİYOR
Öte yandan, Elizabeth Hurley paylaşımlarında, kendi kurduğu plaj giyim markasının reklamını yapmayı da ihmal etmiyor. Hurley, kendi tasarımı olan bikinilerle poz vermeyi tercih ediyor.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum