4 Haziran reyting sonuçları 2022, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor

4 Haziran 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dünkü reyting sonuçlarında Kardeşlerim, Survivor, Şarkılar Bizi Söyler hangisi zirvenin sahibi oldu?

4 Haziran reyting sonuçları 2022, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor
05 Haziran 2022 - 09:25
Televizyon kanallarında her gün iddialı ve güzel içerikler yayınlanamaya devam ediyor. Yayınlanan bu yapımlar, izleyicileri ekranlarında tutmak için de kıyasıya mücadele veriyor. En çok izlenen olmak isteyen yapımlar, reytinglerde de başarı elde etmek istiyor.
Geçtiğimiz gün de yine muhteşem bir reyting yarışı vardı. TV 8 ekranlarında Survivor, Kanal D ekranlarında Şarkılar Bizi Söyler, ATV ekranlarında Kardeşlerim yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Televizyon meraklılarına güzel bir akşam geçiren bu yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği ise yine merakla araştırılmaya başladı. Peki, dün en çok hangi kanal hangi yapım izlendi? 4 Haziran 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı?

4 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI



28 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Gönül Dağı”, 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Liverpool-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Karşılaşması”, 3.sırada ATV’de yayınlanan “Kardeşlerim” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Liverpool-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Gönül Dağı” 3.sırada TV8’de ekrana gelen “Liverpool-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Başlıyor” yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum