30 Mayıs reyting sonuçları 2022, Alparslan Büyük Selçuklu, Hakim, Yasak Elma

30 Mayıs 2022 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dümkü reyting sonuçlarında Hakim, Yasak Elma, Survivor, Alparslan Büyük Selçuklu, Üç Kuruş hangisi zirvede yer aldı? Dün en çok hangi dizi izlendi?

30 Mayıs reyting sonuçları 2022, Alparslan Büyük Selçuklu, Hakim, Yasak Elma
31 Mayıs 2022 - 09:17
Televizyon kanallarında 30 Mayıs 2022 Pazartesi günün birbirinden eğlenceli ve iddialı yapımlar izleyicilerle buluştu. Yayınlanan bu yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği ise büyük merakla araştırılıyor. Dizi severler, yayın hayatına devam etmesi için özellikle kendi sevdikleri yapımları zirvede görmek istiyor.

Geçtiğimiz gün TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu yayınlandı. Tv 8 efsanesi Survivor yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. ATV ekranlarında Hakim, FOX TV ekranlarında Yasak Elma yayınlandı. Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş da izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam etti.

Yayınlanan bu yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği büyük merak konusu oldu. Dizi severler, büyük merakla dünkü reyting sonuçlarını internette araştırıyor.

30 Mayıs reyting sonuçları


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum