3 Şubat reyting sonuçları, Çukur, Sefirin Kızı, Fatih Portakal

3 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Sefirin Kızı, Çukur, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber izlenme oranlarına göre kaçıncı sırada yer aldı? işte 3 Şubat 2020 reyting sonuçları!

3 Şubat reyting sonuçları, Çukur, Sefirin Kızı, Fatih Portakal
04 Şubat 2020 - 10:03
3 Şubat 2020 Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. 3 Şubat reyting sonuçlarını merak edenler internet üzerinden araştırmalara başladı. 3 Şubat’ta Star Tv’de Sefirin Kızı, Show Tv’de Çukur ekranlara geldi. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen bu iki dizisi reyting sonuçlarında zirve için yarışıyor. 3 Şubat reyting sonuçlarında hangi yapım ilk sırada yer aldı?
3 Şubat’ta Star Tv ekranlarında Sefirin Kızı, Show Tv ekranlarında da Çukur yayınlandı. En yüksek izlenme oranlarına sahip olan bu dizilerden hangisinin zirvede hangisinin ikinci sırada yer aldığı büyük bir merak konusu oldu. Son 2 haftaki reyting sonuçlarında 5. Ve 6. Bölümleriyle zirveyi Çukur’un elinden alan Sefirin Kızı’nın bu hafta kaçıncı sırada yer alacağı heyecanla bekleniyordu. Beklenen reyting sonuçları açıklandı. Total’de Sefirin Kızı AB kategorisinde de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvede yer aldı.
3 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI
AB

TOTAL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum