29 Mayıs reyting sonuçları 2022, Adı Sevgi, Yargı, Teşkilat, Survivor

29 Mayıs 2022 Pazar reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dizi reytinglerinde Ası Sevgi, Yargı, Teşkilat, Survivor, Osman Pazarlama hangisi zirvenin sahibi oldu? Dün en çok hangi dizi izlendi?

29 Mayıs reyting sonuçları 2022, Adı Sevgi, Yargı, Teşkilat, Survivor
30 Mayıs 2022 - 09:33
Televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar her gün izleyicilere farklı keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Birbirleri ile kıyasıya mücadele içerisinde yer alan yapımlar da reyting sonuçları konusunda yarışmayı sürdürüyor. Dizi severler de kendi izledikleri dizi, film ya da yarışma programının reytinglerde kaçıncı sırada olduğunu merak ederek konuyu internette araştırıyor.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yapımlar arasında da kıyasıya mücadele vardı. TRT 1 ekranlarında Teşkilat, Kanal D ekranlarında Yargı, ATV ekranlarında Adı Sevgi, Tv 8 ekranlarında Survivor yayınlandı. Diğer kanallarda da birbirinden farklı ve eğlenceli yapımlar izleyicilerle buluşmasını sürdürdü.

Peki, yayınlanan bu yapımlar arasından en çok izlenen hangisi oldu? 29 Mayıs 2022 Pazar gününün reyting sonuçları açıklandı mı? izlenme oranlarında hangisi zirvenin sahibi oldu?

29 Mayıs 2022 Reyting Sonuçları


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum