28 Mayıs reyting sonuçları 2022, Liverpool Real Madrid, Kardeşlerim, Gönül Dağı

28 Mayıs 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dünkü dizi reytinglerinde Liverpool – Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finali mi, Kardeşlerim mi, Gönül Dağı mı yoksa başka bir yapım mı zirvede yer aldı? 29 Mayıs reyting sonuçları 2022!

28 Mayıs reyting sonuçları 2022, Liverpool Real Madrid, Kardeşlerim, Gönül Dağı
29 Mayıs 2022 - 09:00
Televizyon kanallarında yayınlanan yapımların izlenme oranlarına göre belirlenen reyting sonuçları yine büyük merak konusu oldu. Dizi severler, özellikle de kendi izledikleri yapımların zirvede yer alması adına ekranlarının başından bir an olsun ayrılmadı. Birbirinden güzel ve iddialı yapımlar yine ekranları süslemeyi sürdürdü.

Tv 8 ekranlarında nefesleri kesen bir mücadele olan Liverpool – Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı izleyicilerin karşısına çıktı. ATV ekranlarında yeni bölümüyle Kardeşlerim, TRT 1 ekranlarında ise Gönül Dağı izleyicilerle buluştu. Kanal D ekranlarında sevilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yer aldı. FOX TV’de Gülümse Kaderine, Show TV’de Güldür Güldür Show ekranların sevilen yapımları olarak yayınlandı.

Yayınlanan bu yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği ise yine merak konusu oldu. İzleyiciler, 28 Mayıs 2022 Cumartesi reyting sonuçlarını araştırmaya başladı.

28 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum