26 Mayıs reyting sonuçları 2022 Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Mahkum

26 Mayıs 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Dünkü dizi reytinglerinde Camdaki Kız, Mahkum, Survivor, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Bir Zamanlar Çukurova hangisi izlenme oralarına göre zirvede yer aldı?

26 Mayıs reyting sonuçları 2022 Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Mahkum
27 Mayıs 2022 - 08:43
Televizyon kanallarında yayınlanan birbirinden güzel ve eğlenceli içerikler izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Film, dizi, yarışma programı gibi yapımlar, birbirleri ile kıyasıya mücadele içerisinde yer alıyor.

En çok izlenen olmak için mücadele eden yapımlar, kendi kanallarında yayınlandıkları süre boyunca izleyicileri ekranda tutmak için çabalıyor. Dizi severler de kendi izledikleri yapımların başarılı olması ve yayın hayatının bitmemesi için çaba gösteriyor. Bu durumda reyting sonuçları da önem kazanıyor.

26 Mayıs 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları da en çok araştırılanlar arasındaki yerini aldı. TRT 1 ekranlarında Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova, Tv 8 ekranlarında Survivor, Kanal D ekranlarında Camdaki Kız ve FOX TV ekranlarında Mahkum adlı yapımlar yayınlandı. Peki, bunların arasından en çok izlenen hangisi oldu?

26 Mayıs reyting sonuçları


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum