26 Eylül 2 Ekim haftalık burç yorumları 2022

Günlük burç yorumları kadar haftalık burç yorumları da astrolojiyle ilgilenen insanlar tarafından merakla araştırılıyor. İşte 26 Eylül - 2 Ekim 2022 haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları haberimizde…

26 Eylül 2 Ekim haftalık burç yorumları 2022
25 Eylül 2022 - 22:29
Astrolojiyle yakından ilgilenen insanlar, yeni haftada kendilerinin neleri beklediğini merak etmeye başladı. Bu durumda da haftalık burç yorumları günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanları kendilerini ya da bir sevdiklerinin burçları hakkında neler yazıldığını internet ortamında araştırılıyor.

Aşk, sağlık, para ya da sosyal yaşam konusunda ne gibi sürprizler olacak? Astroloji uzmanları yeni haftada haftalık burç yorumları hakkında neler yazdı? İşte heyecanla araştırılan yorumlar haberimizde…

26 EYLÜL – 2 EKİM 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu Yorumu

Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harekete geçmeniz ve onu son derece zor bir duruma sokmanız olasıdır. Öncenden düşünülmüş olsun yâda biraz uzun sayılabilecek bir yolculuk yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Bugün sizin için yenilenme ve sıkıntılardan kurtulma günü olabilir.

Boğa Burcu Yorumu

Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır. İçinde olacağınız durumlar her ne olursa olsunlar gözünüz yılmamalı çünkü eşitsizliklere karşı mücadelede ve rekabette ilgili konularda şanslısınız.

İkizler Burcu Yorumu

Karşılaşacağınız durumları büyük bir beceriyle halletme yetisine sahip olduğunuzu unutmayın. Bugünün sizin için bir de üzüntülü yanı var. Bu üzüntü kendi başınıza gelebilecek olan bir şeyden çok sevdiğiniz bir kimsenin karşılaşacağı bir şanssızlık yüzünden de olabilir.

Yengeç Burcu Yorumu

Kaderin döngüsü bugün sizi atılımcı ve cesur yapabilir. Bir tanışmadan çok uyumlu sonuçlar çıkacak ve söz konusu kimseyle pek çok ortak nokta bulacaksınız. Ne olursa olsun özel ve iş ilişkilerini ayırmalısınız. Özellikle duygusal ilişkileriniz sizi tatmin etmez durumda olabilir.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün üzerinizde olan etkiler sizi biraz aceleci ve hayalperest bir yapıya sokabilir. Aslında bu kötü bir durum değil. Aşırı iyimserlik içinde olabilir  en ufak gelişmeler karşısında bile büyük halay yere dalıp  planlar kurabilirsiniz. İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir. Büyük hayalleriniz olsa da bugün gerçek kazançlarınız da olabilir.

Başak Burcu Yorumu

Duygusal olarak güne biraz sıkıntılı başlamanız mümkündür. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkekle kavga etmeniz ve hangi cinsiyette olursanız olun kendinizi yalnız hissetmeniz de olasıdır. İlerleyen saatlerde ise bazı dedikodular duymanız mümkündür. Öğleden sonraysa çevrenizdeki olaylar hareketlilik kazanacak ve ilk saatlerdeki terslikler ortadan kalkacaktır.

Terazi Burcu Yorumu

Bugün ciddi konularla iş ve para ilişkileriyle ilgilenmeniz için uygun değildir. Daha çok kafanızla hareket etmeli ileriye yönelik planlarınızı gözden geçirmeli ve eğlenceye zaman ayırmalısınız. Eğlence için istek ve gerek duymazsanız bile bu tür aktiviteler sizi canlandıracak ve bilinçaltı rahatlamanıza sebep olacakları için onlara ağırlık vermelisiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır. Bu durumu fazla dert etmeniz gerekmez çünkü önümüzdeki günlerde durum değişecektir. Sabah saatleriyle öğlen arasında çevrenizdeki bazı kimselerin düşünce ve tutumları sizi onlar hakkında yeniden değerlendirme yapmak zorunda bırakabilir.

Yay Burcu Yorumu

Bugün sizin için alışılmıştan çok daha hareketli ve yorucu başlayabilir. Sabah saatlerinde kafanızı kızdırabilecek gelişmeler olabilir. Kendinizi kontrol altında tutmalısınız. Gün ortasında birçok konuda haklı çıkabilir ve dediğinizi yaptırabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise biraz sıkılabilirsiniz.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün alacağınız teklifleri iyi değerlendirmeniz kendinizi veya karşınızdaki kimseyi yanıltmadan samimi olarak tartmanız ve cevap vermeniz gerekir. Buna karşın akşama doğru sizi sevmeyen ve gizliden gizliye kösteklemek isteyen bir kimseye karşı da uyanık olmalısınız.

Kova Burcu Yorumu

İnsanlardan uyumsuz davranışlar görmeye ve sizin de sivri davranışlar sergilemenize uygun bir gündesiniz. Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz. Duygusal ilişkileriniz de bugün için sizi biraz üzecek gelişmelere açık ama bunlar geçici.

Balık Burcu Yorumu

Bugün karşınıza çıkması mümkün olan işlerde bilgi ve tecrübenizin eksik olduğunu düşünerek geri çekilmeniz olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde hata etmiş olursunuz. Yetenek ve becerilerinize güvenin. Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum