25 Ekim Whatsapp çöktü mü, neden tek tik oluyor?

Son zamanlarda hatalar veren uygulamalara WhatsApp da eklendi. WhatsApp gruplarında mesajlar iletilmezken, bireysel mesajlaşmalarda da tek tik olması kullanıcıların araştırma yapmalarına neden oldu. WhatsApp çöktü mü? 25 Ekim 2022 Salı WhatsApp mesajlar resimler neden iletilmiyor? WhatsApp gruplar neden çalışmıyor, mesajlar neden gitmiyor?

25 Ekim Whatsapp çöktü mü, neden tek tik oluyor?
25 Ekim 2022 - 09:59
Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, 25 Ekim 2022 Pazartesi günü kullanıcılar zora soktu. WhatsApp kullanıcıları, gruplardan mesaj atmak isterken bu isteğin gerçekleşmediğini gördü. WhatsApp’ta gruplar çalışmamaya başladı ve mesajlar iletilmedi.

Bireysel mesaj göndermek isteyenler ise karşı tarafa mesajın iletildiğini bildiren ikinci tikin gelmediğini gördü. Ayrıca, okundu bilgisi olan mavi tik de şu sıralar çalışmıyor. Yaşanan bu hataların üzerine birçok WhatsApp kullanıcısı konuyu sosyal medyaya ve internet ortamına taşıdı. Sosyal paylaşım platformu Twitter’da WhatsApp kullanıcıları, yaşadıkları sorunları sıralamaya başladı.

Birçok kişi sorunlarını iletirken Meta INC. Şirketinden henüz yaşanan problemlerle alakalı bir açıklama yapılmadı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum