24 Mayıs reyting sonuçları 2022, Baba, Survivor, Destan, Masumlar Apartmanı

24 Mayıs 2022 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre dünkü dizi reytinglerinde Baba, Survivor, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı, Destan, Evlilik Hakkında Her Şey hangisi dünkü reytinglerde en çok izlendi ve zirvenin sahibi oldu?

24 Mayıs reyting sonuçları 2022, Baba, Survivor, Destan, Masumlar Apartmanı
25 Mayıs 2022 - 08:27
Televizyon kanallarında her gün birbirinden güzel ve iddialı yapımlar izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Özellikle prime time saatlerinde yayınlanan yapımlar, en çok izlenenler arasında yer alıyor. Dizi, film, yarışma programı gibi kategorilerde yayınlanan yapımlar reytinglerde başarılı olmak adına kıyasıya mücadele içerisinde yer alıyor.

Geçtiğimiz gün de reytingler için yine muhteşem bir çekişme vardı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, final bölümüyle ekranlara geldi. Show TV ekranlarında Baba, Kanal D ekranlarında Üç Kız Kardeş, FOX TV ekranlarında Evlilik Hakkında Her Şey yayınlandı.

ATV’nin sevilen dizisi Destan yeni bölümüyle ekranlara gelen bir başka dizi oldu. TV 8’de de Survivor yarışması adeta nefesleri kesti. Peki, yayınlanan bu yapımlar arasında en çok izlenen hangisi oldu? Dünkü dizi reytinglerinde zirvenin sahibi kim oldu? İşte detaylar.

24 Mayıs reyting sonuçları


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum