24 Ekim reyting sonuçları 2022, Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma

Televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında en çok hangisinin izlendiği merak konusu oldu. 24 Ekim 2022 Pazartesi dünkü reyting sonuçları araştırılıyor. 24 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? O Kız, Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı hangisi en çok izlendi?

24 Ekim reyting sonuçları 2022, Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma
25 Ekim 2022 - 09:20
Televizyonda her akşam birbirinden güzel ve iddialı yapımlar izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan bu yapımlar dizi severlerle keyifli bir akşam yaşatırken kendi aralarında da kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alıyor.

Dizi, film, ana haber bülteni ya da yarışma programlarının izlenme oranları da izleyiciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Reyting sonuçlarını merak edenler de konuyu internette araştırmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam da yine iddialı yapımlar ekranlardaki yerini aldı.

Kanal D ekranlarında O Kız, TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu, ATV ekranlarında Bir Küçük Gün Işığı ve Fox TV ekranlarında Yasak Elma başta olmak üzere farklı kanallarda birçok yapım yayınlandı. Yayınlanan bu yapımlardan hangisinin en çok izlendiği merak ediliyor. Peki, 24 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…

24 EKİM REYTİNG SONUÇLARI

Merakla araştırılan 24 Ekim 2022 Pazartesi reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında içerik güncellenecektir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum