21 Mayıs reyting sonuçları 2022, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Survivor

21 Mayıs 2021 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Dünkü dizi reytinglerinde Survivor, Şarkılar Bizi Söyler, Gönül Dağı, Survivor, İyilik hangisi zirvenin sahibi oldu? Dün en çok hangi dizi izlendi?

21 Mayıs reyting sonuçları 2022, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Survivor
22 Mayıs 2022 - 00:15
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Kanallar, birbirleri ile adeta reyting savaşına giriyor. Dizi severler ise kendi izledikleri yapımların bitmemesi ve devam etmesi adına reyting sonuçlarına katkıda bulunmak istiyor.

Durum böyle olunca da yayınlanan dizileri bir an olsun kaçırmak istemeyen izleyiciler, reyting sonuçlarını internette araştırmaya başladı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında da kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

21 Mayıs 2021 Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı, Tv8 ekranlarında Survivor, Fox TV ekranlarında İyilik, ATV ekranlarında Kardeşlerim başta olmak üzere farklı kanallarda farklı yapımlar izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, bu yapımlardan en çok hangisi izlendi? Dünkü reyting sonuçları açıklandı mı?

21 Mayıs reyting sonuçları

Merakla beklenen reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında sayfamız güncellenecektir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum