2020 TOKİ Kayseri, Sarıoğlan, Mimarsinan, Karpuzatan, Gazeteciler Cemiyeti kura çekiliş tarihleri ne zaman?

2020 TOKİ Kayseri, Melikgazi, Karpuzatan, Gazeteciler Cemiyeti, Sarıoğlan, Esnaf Sanatkarlar Odası, Oto Sanatkarlar Odası kura çekilişleri ne zaman yapılacak? İşte yanıtı…

2020 TOKİ Kayseri, Sarıoğlan, Mimarsinan, Karpuzatan, Gazeteciler Cemiyeti kura çekiliş tarihleri ne zaman?
18 Şubat 2020 - 15:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tüm Türkiye’de 100 bin konut projesi ile yola çıkan TOKİ’nin Kayseri’de 3 ayrı bölgede yapacağı konutlar için kura tarihleri belli oldu. TOKİ Kayseri kura çekiliş tarihleri ne zaman?
TOKİ tarafından Kayseri’nin 3 ayrı bölgesinde yapılacak olan sosyal konutların kura çekiliş tarihleri belli oldu. Vatandaşların merakla beklediği kura çekiliş tarihleri ne zaman? Sarıoğlan, Melikgazi, Karpuzatan, Gazeteciler Cemiyeti, Esnaf Sanatkarlar ve Oto Sanatkarlar kura çekiliş tarihi ne zaman?
Kayseri’de yapılacak olan sosyal konut projelerinin kura çekiliş tarihi belli oldu. Buna göre,
Karpuzatan’da yapılacak olan konutların kura çekiliş tarihi 2 Mart 2020 Pazartesi, Mimarsinan’da yapılacak olan konutların kura çekiliş tarihi 3 Mart 2020 Salı, Sarıoğlan ilçesinde yapılacak olan konutların kura çekiliş tarihi 22 Haziran 2020 Pazartesi, Gazeteciler Cemiyeti için yapılacak konutların kura çekiliş tarihi 23 Haziran 2020 Salı günü yapılacak.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Oto Sanatkarlar Odası için başvuru sayısı az olduğu için kura çekimi yapılmayacağı duyuruldu.  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum