20 26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları! Aşk, sağlık, para!

Pazar günleri geldiği zaman, burç yorumlarına merak salan birçok kişi, haftalık burç yorumlarını internette araştırıyor. Aşk, sağlık, para ve şans gibi konularda hangi burçları nelerin beklediği de bu yorumlarda araştırılıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanlarının merakla araştırdığı 20 – 26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları haberimizde…

20 26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları! Aşk, sağlık, para!
19 Haziran 2022 - 15:04
Haftalık burç yorumlar, günlük olduğu gibi yine merak konusu oldu. Astroloji uzmanlarının bu konuda neler yazdığı ve haftalık olarak neleri beklediği araştırılıyor. Yıldızlar ve gezegenlerden yola çıkarak hazırlanan burç yorumları, astrolojiyle yakından ilgilenen insanların araştırma konularından biri oldu.

20-26 Haziran 2022 haftasının burç yorumları da bu bağlamda araştırılmaya başladı bile. Aşk, sağlık, aile hayatı, iş hayatı, sosyal yaşam ve finansal konularda bu hafta hangi burçların ön plana çıktığı da araştırılıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanlarının merak ettiği konuların detayları haberimizde…

20-26 HAZİRAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU YORUMU

Bir ev almak, satmak, bir aile bağlantılı emlak işi, belki bir aile yatırımı; gibi konular bu hafta gündeme gelebilir. Ailenizle beraber ortak hareket etme ve onlara danışma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ailenizle hareket etmenizde zaten fayda var. Yepyeni bir muhite taşınıp, kendi dünyanızı hareketlendirmek veya tam aksi, daha sakin bir hayata geçmek isteyebilirsiniz. 2014 yılında başlayan bir değişim size, yaşadığınız çevreyi ve ev hayatınızı sorgulatıyor. Belki de, her şeyi kafanızın içinde yaşayıp, kurgulamak ile zaman kaybettiğinizi gördünüz. Bu hafta, bunun karar zamanı olacak sevgili Koç.

BOĞA BURCU YORUMU

Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile iç dünyanızda bir hareket başladı. Manevi konulardan, ahlaki yargılarınıza, kendinize biçtiğiniz değerlere, kimselerin bilmediği zaaf ve takıntılarınıza varana kadar bir şeyler oluyor. Belki en büyük korkunuzla yüzleşme vaktinizin geldiğini hissediyorsunuz, belki de son on yılda yaptığınız yanlışlar yüzünden yalnızlığını sorguluyorsunuz. Boğa burcunun o meşhur gururunu bir yana bırakırsanız, bu hafta daha hızlı ilerlersiniz. Çarşamba günü, bilinç altınızın çok kuvvetli olduğu bir gün. Rüyalar veya içinize doğan 6.hislerinizi bir kenara not edin.

İKİZLER BURCU YORUMU

Bu ay başlayan değişim rüzgarı bu hafta da hızlanarak devam ediyor. Özellikle Çarşamba gününden itibaren, Merkür retrosunun etkilerinin tamamen bitişi ile, derin bir nefes alıp, büyük bir kararlılık ve iyimserlik ile yeni arayışlar içine gireceksiniz. Bu bir aşk ilişkisini yeniden inşa etmek de olabilir, bir nakit para problemini çözmek de olabilir. Belki de, kendinize yeni bir saç modeli seçiyorsunuz. Ne olursa olsun, eski sizi rahatsız edecektir. Bir yandan da, iç dünyanızda kendi kendinizle hesaplaşmalar yaşıyor olabilirsiniz. Bu çizdiğiniz yeni rota üzerinde, 2014 yazında yaptığınız hataları yapmamaya çalışın sevgili İkizler.

YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu hafta iki gezegen ve bazı küçük yıldızların hepsi sizin üstünüzde toplanıyor sevgili Yengeç. Yani, sizin için yılın en eğlenceli, aynı zaman da en hareketli dönemi başlıyor. 2013 yılında, doğum günü pastanızı üflerken ne dilemiştiniz; şimdi oturup, hayaliniz ne kadar gerçek oldu ona bakmak lazım. Eğer hala olmadıysa, bu hafta tekrar denemeye değer. Hafta ortasından itibaren, bir çok şeyin aynı anda olma ve başlama ihtimali ile hangi birini yapacağım duygusu ile gergin ve sinirli olabilirsiniz. Eğer bir arkadaşınız yada sizden yaşça büyük biri, size yardımcı olmak isterse, gurur yapıp, sakın onu geri çevirmeyin. İki kişi daha çabuk yol alırsınız.

ASLAN BURCU YORUMU

İş konusunda çok hırslı bir Aslan mısınız? Eğer, sorumluluk ve rekabeti fazla bir alanda çalışıyorsanız, sizin için film gibi bir hafta olacak. Zira, bu tarz iş alanlarında her iş kolunda olduğu gibi sizden hem parasal olarak kar beklendiği gibi, hem de hep diğer iş arkadaşlarınızdan bir adım önde olmanız beklenir. Son iki yıldır kariyerinizde geldiğiniz bu noktada, bir nevi sınavın sonuçları bu hafta belli oluyor. Ayın son haftasında, özellikle Çarşamba günü duyacağınız bazı haberler, rapor veya size gelecek e postalarda karne notunuzu göreceksiniz… İşte bu heyecan verici harika bir gelişme… Aşk konusunda ise, biraz keyifsizsiniz. Bu haftayı arkadaşlarınızla geçirin, ilişki için yeni bir adım atmak için acele etmeyin.

BAŞAK BURCU YORUMU

2013 Haziran ayını bir hatırlayın, sevgili Başak… O dönem beraber olduğunuz arkadaşlar, tatil yaptığınız kişiler, sürekli takıldığınız bir sosyal ortam; o dönemden birileri aniden karşınıza çıkabilir. Öte yandan, iş ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Kariyer ve tatil planlarınızı dikkatli yapın. Zira, Ağustos ayında burcunuza gelen Jupiter; size yapılacak teklifleri, ilgiyi arttıracağı için, belki yoğunluktan tatile bile çıkamayabilirsiniz. Bu hafta sonu ise, küçük bir kaçamak için ideal… Nereye giderseniz gidin, şans ve keyif sizden yana. Merkür retrosu da etkisini tamamen kaybettiği için, karşınıza en uygun tatil seçenekleri çıkabilir. Bayram tatili için rezervasyonu yaptırmak için de, bu hafta Perşembe ve Cuma ideal bir zaman.

TERAZİ BURCU YORUMU

Kendinizi çok enerjik, canlı ve mutlu hissediyorsunuz ama yine de zaman, zaman üstünüze bir yalnızlık çöküyor. Son iki aydır, dostum dediğiniz kişilerin bazı açıklarını yakaladınız. Şimdi yanınızda olan kişilerin, başarısız yada mutsuz olduğunuz günler geldiğinde, yanınızda olup, olmayacağına dair şüpheleriniz oluşmaya başladı. Bu hafta arkadaşlarınızın ağzını aramaya devam edeceksiniz ama nafile! Arkadaşlarınızla gereksiz tartışmalardan kaçının. Ancak, neyse ki aşk cephesinde işler yolunda… Eğer kalbiniz uzun zamandır boş ise, internet ortamı, bir kurs, bir spor salonu; gibi düzenli olarak gittiğiniz bir yerde, biri ile tanışabilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile, sizin için olaylar hızlanıyor sevgili Akrep. Özellikle iş, para, anlaşma, teklif gibi konularda sizin bile inanamayacağınız kadar hızlı gelişmeler olabilir. Bu gelişmelerin bir kısmı 2013 Haziran ayında başlayan, yabancı kültürler, yurt dışı bağlantıları, yabancılarla ortaklıklarla ilgili bir konunun, hatta tamamen rafa kalkmış bir konunun ikinci kez gündeme gelişi olabilir. Bunun dışında, halen burcunuzun kariyer ve başarı evinde dolaşan Jupiter, o evi terk etmeden önce en güzel şansınızı size gösterebilir. Aşk konusunda ise işler karışık. Sevgilinizin veya eşinizin yüzüne ne zamandır içinize attığınız şeyleri söylemek için derin bir istek duyabilirsiniz. Bu konuşmanın bir bitiş olacağını bilseniz bile, pek kararlısınız. Yeniden küllerinizden doğmak istiyorsunuz.

YAY BURCU YORUMU

Çarkıfelek sizin için dönüyor sevgili Yay. Bu hafta gerek yatırımlarınız, gerek yeni iş fırsatları ve anlaşmalar olsun, para konusunda çok şanslısınız. Sadece para da değil, belki sevgilinizden gelecek hayal ettiğiniz bir hediye, belki ailenizden birinin size maddi destek vereceğini açıklaması; sonuçta hazine sandığınızı dolduruyorsunuz. Banka, borsa, altın; hangisi size uygunsa ve bir adım atmayı düşünüyorsanız, bu hafta alım-satım için gayet uygun. Öte yandan bu hafta Salı ve Çarşamba günü özellikle bekar Yay burçları için özel iki gün, son derece çekicisiniz, girdiğiniz ortamlarda her göz sizin üstünüze çevrilecek. Adeta, etrafınıza renkli ışıklar saçıyorsunuz. Evli Yay burçları ise, eşleri ile romantik anlar geçirip, aşklarını tazeleyebilir.

OĞLAK BURCU YORUMU

Bu hafta özellikle iş konusunda yeni arayışlar içinde olan Oğlak burçları için çok heyecanlı geçecek. Salı günü, hiç ummadığınız bir yerden, tanımadığınız bir kişiden veya daha önce hiç yapmadığınız bir iş ile ilgili ani bir teklif gelebilir. Öte yandan, yine sizi uzun zamandır takip eden ve başarılarınızı beğenen bir gruptan, ortak çalışma teklifi de gelebilir. Cesur olun ve bu bana uymaz demeyin. Bu hafta sonuna doğru bir arkadaşınızın gerçek yüzünü görebilir ve yollarınızı onunla ayırma zamanı geldiğini de karar verebilirsiniz. Zaten uzun zamandır bu arkadaşlık ile ilgili güçlü içgüdüleriniz ile yanlış sinyaller aldığınız için, pek de üstünde durmayacaksınız. Aşk cephesinde ise ekstra bir şey yok.

KOVA BURCU YORUMU

2013 Haziran ve Temmuz, aylarını bir anımsayın sevgili Kova. Özellikle fiziksel sağlığınız, enerjiniz, bedeniniz için kararlar almıştınız. Belki de ruhsal arayışlara girdiniz, mesela bir nefes terapisi aldınız. O yaz, nasıl bedeninize önem verdiyseniz, bu hafta başından itibaren aynı etki geri geliyor. Bu hafta sizin için yoga, meditasyon veya düzenli bir egzersiz rejimine başlamak için ideal bir zamanı işaret ediyor. Aşk konusunda ise, çok seçici ve titiz olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günü, tanışacağınız yeni biri Beyaz Atlı Prens veya Prenses bile olsa, burun bükebilirsiniz. Evli Kova’lar ise bu hafta, ev hayatından biraz sıkılabilirler. Eşinizle beraber sinema, konser, parkta yürüyüş; nasıl olsa yaz geceleri uzun, beraber güzel programlar yapmaya bakın. Evde kalırsanız, hır gür çıkabilir!

BALIK BURCU YORUMU

Her zaman çocuksu bir iyimserlikle konulara bakma huyunuz yüzünden, son zamanlarda bayağı bir hayal kırıklığı yaşadınız. Çünkü, ne insanlar ne de şirketler ve kurumlar sizin gibi işlemiyor ve düşünmüyor! Ancak, bu hafta özellikle Çarşamba günü alacağınız bir haberle, yeniden içiniz ferahlayacak. Kendinizi Temmuz ayı için ümitlenmiş bulacaksınız. Bu hafta sonu çocuklarınız ile ilgili konularda, biraz fazla titizlendiğiniz için, canınız sıkılabilir. Onların da bir birey olduğunu unutmayın ve onları boğmayın. Aşk konusunda ise, sevgilinize çok kıskançlık yapıyorsunuz. Sizin bir Su burcu olarak bu duygusal yoğunluğunuzu, herkes kaldıramayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum