2 Haziran reyting sonuçları 2022, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız

2 Haziran 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Dünkü dizi reytinglerinde izlenme oranlarına göre; Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Survivor, Mahkûm, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, Müge Anlı hangisi zirvenin sahibi oldu.

2 Haziran reyting sonuçları 2022, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız
03 Haziran 2022 - 08:22
Televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar, dizi severler başta olmak üzere TV izleyicilerini ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Birçok kanalda; dizi, film ve yarışma programı gibi kategorilerde birbirinden farklı içerikler ekranlara geliyor.

Yayınlanan bu yapımlar, en çok izlenen olmak adına birbirleri ile kıyasıya mücadele ediyor. İzleyicileri en çok kendi ekranında tutan yapımlar ise reyting sonuçlarında zirveye oynuyor. Geçtiğimiz gün de yine benzer bir yarış vardı.

ATV ekranlarının gündüz kuşağında Müge Anlı, akşam kuşağında ise Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerle buluştu. Show TV’de Güldür Güldür Show, Kanal D’de Camdaki Kız ekranlardaki yerini aldı. Fox TV’de Selçuk Tepeli ile Ana Haber ve Mahkum, yayınlanan diğer yapımlar oldu. TV 8 ekranlarında Survivor yeni bölümüyle yine zirvenin en büyük adaylarından oldu. Peki, bu yapımlardan en çok izlenen hangisi oldu?

2 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI


26 MAYIS PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Total izleyici grubunda birinciliği Mahkûm, İkinciliği Bir Zamanlar Çukurova, üçüncülüğü Survivor All Star aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Mahkûm, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yer aldı. 20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Mahkûm, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum