16 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesi

Evde bakım maaşı, her gün farklı illerde vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bu konuda da kendi şehirlerinde bu paranın yatıp yatmadığını merak edenler konuyu internet üzerinde araştırıyor. 16 Ocak 2023 Pazartesi evde bakım maaşı yatan iller tam ve güncel listesi de araştırılmaya başladı.

16 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesi
15 Ocak 2023 - 16:46
Evde bakım maaşı olarak bilinen ve devlet tarafından ödenen maddi destekten birçok insan yararlanmaya başladı. 2023 yılına girilmesi ile birlikte birçok kişi ailesinde bulunan engelli ya da yaşlılara bakması karşılığında bakanlıktan destek alıyor. Engelli ya da yaşlı aile bireylerinin evde ihtiyaçlarının karşılanmasına teşvik için Bakanlık tarafından karşılanan ödenek, haftanın her günü farklı illerde banka hesaplarına yatırılıyor.

Bu bağlamda da gün içerisinde hangi illere destek ödemelerinin yapılacağı, bu destekten yararlananlar tarafından internet üzerinde araştırılıyor.

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum