15 Mart 2020 günlük burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık

15 Mart günlük burç yorumları merak ediliyor. 15 Mart’ta hangi burcu neler bekliyor? 15 Mart Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık kadın ve erkek burç yorumları detayları haberimizde…

15 Mart 2020 günlük burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık
15 Mart 2020 - 00:27
Hayatın olmazsa olmazlarından biri olan Astroloji, burçlar hakkında isabetleri yorumları da beraberinde getirebiliyor. İnsanların doğum tarihi ve saatleri baz alınarak karakteristik özellikleri hayata bakış açıları da burçlar sayesinde yorumlanabiliyor. Hangi burç insanını neler bekliyor? 15 Mart burç yorumlarında neler var? İşte detaylar…
MART BOĞA BURCU YORUMLARI
Maddi konularda paylaşımlar sizi duygusal açıdan çalkantılı olabilecek durumlara sürükleyebilir. Duygularınızı bastırmaktan uzak durmalı, stres ve gerilimi kontrol edebilmelisiniz.
15 MART İKİZLER BURCU YORUMLARI
İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı uyum, denge ve adaleti koruma peşinde olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz.
15 MART YENGEÇ BURCU YORUMLARI
Günlük işler, çalışma ortamınızın koşulları çok çalışmayı beraberinde getirebilir, irili ufaklı birçok iş yorucu olabilir. Detaylara her zamankinden fazla dikkat etmelisiniz.
15 MART ASLAN BURCU YORUMLARI
Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi belirleyebilir. Sevdiklerinizle ilgilenmek ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızı gizlemeyeceğiniz bir gün olabilir.
15 MART BAŞAK BURCU YORUMLARI
Ev ve aile yaşamınızla ilgili konular gündeme gelirken planlı ve organize hareket etmek işinize yarayabilir. Evinizle ilgili işleri halledebilir, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi konularla ilgilenebilirsiniz.
15 MART TERAZİ BURCU YORUMLARI
İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz ve kendinizi ifade ederken etkili, cazibeli bir tarzınız olabilir. İkna edici olabilirsiniz.
15 MART AKREP BURCU YORUMLARI
İş ve para konuları ve maddi konular bugün gündeminizi belirleyebilir. Harcama ve alışverişlerinizde bütçenizi gözetmeyi, kaynaklarınızdan doğru yararlanmayı ihmal etmemelisiniz.
15 MART YAY BURCU YORUMLARI
Ay bugün burcunuzda ilerlerken kişisel konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, cesur, girişimci, lider özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.
15 MART OĞLAK BURCU YORUMLARI
Bugün Yay burcunda ilerleyen Ay kontrolünüz dışı gelişme ve olaylara işaret edebilir. Dalgınlık, sakarlık ve unutkanlığa karşı uyanık olmalı, arkanızı her zamankinden biraz daha fazla kollamalısınız.
15 MART KOVA BURCU YORUMLARI
Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyarken duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.
15 MART BALIK BURCU YORUMLARI
İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken yöneticilerinizle, otorite konumunda kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum