15 - 21 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları

Günlük burç yorumlarının yanı sıra haftalık burç yorumları da sık sık araştırılmaya başladı. Aşk, sağlık, para, şans gibi konularda hangi burçların ne kadar öne çıktığı araştırılıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu 15 – 21 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları astroloji uzmanları neler söyledi?

15 - 21 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları
14 Ağustos 2022 - 13:23
Astrolojiye yakından ilgi duyan birçok kişi, haftalık ve günlük olarak burç yorumlarını araştırıyor. Bu konuda internet ortamında astroloji uzmanlarının neler söylediği de merakla okunan konular olarak dikkat çekiyor. Gündelik hayatında ne gibi sürprizler seni bulacak? Finansal anlamda, sağlık ve aşk alanlarında hayatında küçük dokunuşlar olacak mı? Bu soruların yanıtları haftalık burç yorumlarımızda senin için…

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu insanları, kendilerinin ya da bir sevdiklerinin hakkında neler söylendiğini araştırmaya başladı. Yaz aylarında aşk ve parasal anlamda değişimler dikkat çekerken, tatil planları ve kariyer planlaması konusunda da bazı burçlar gelişmeler yaşamakta. İşte merakla araştırılan 15 – 21 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları…

15 - 21 AĞUSTOS 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç burcu yorumu
Bu haftanın sizin cephenizde en önemli getirisi sağlık ve çalışma koşullarınızda olacak gibi durmakta. Bu noktada zoru başarmak ve var olanı istikrarlı bir biçimde sürdürmek için elinizden geleni ardınıza koymayın derim. Keza bu konuda bu hafta içinde hareket almanız da olası. Ekonomik anlamda destek almanız gerekiyorsa alın.

Boğa burcu yorumu
Aşk ve ilişkiler konusunda bu hafta enteresan gelişmeler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Öncelikle bu konuda kararlı ve doğru insanla iletişimde olduğunuzu görün derim. Ve bunun yanında bu hafta eğer borsa, kripto para gibi konularda önünüzde hoş fırsatlar gelecek gibi olsa da bu fırsatları çok ama çok iyi tartmanızı öneririm.

İkizler burcu yorumu
Ailenizle kurduğunuz ilişkiler ve gayrimenkul konularında kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz açık. Bu anlamda kendinizi yeniden toparlayabilir ve atılımlarda bulunabilirsiniz. Taşınmak, tadilat için güzel kapılarınız açılabilir. Bu konuda “artık” hareket almanız için fırsatları görmenizde fayda var.

Yengeç burcu yorumu
Ağustos ayının bu sıcak haftasında, kısa vadeli planlar yapmanız ve özellikle arkadaş ve yakın çevrenizle kısa yollara çıkmanız için gökyüzü pek müsait duruyor. Kendinizi ve çevrenizi bu anlamda hareketlendirmelisiniz. Ayrıca sağlık konusunda ise sırt ve boyun bölgelerine dikkat etmenizi öneririm.

Aslan burcu yorumu
Bu hafta maddi konular ve bu çerçevede gelişecek olan olaylar sizi biraz oyalayacak gibi görünmekte. para ve paranın kullanımı konusunda “ya hep, ya hiç!” diyerek bazı harteketlerde bulunabilirsiniz. Bunu yapmayın. Var olanı korumanız ve üstüne bir şeyler koymanız çok daha akıllıca olacaktır.

Başak burcu yorumu
Kendinizi bu hafta hayata dair çok daha tutkulu ve kararlı hissetmeniz olası. Ve fakat bu tutum maddi, manevi gelişmeler de sizi yer yer yorabilir. O nedenle mümkün mertebe kendinizi daha akılcıl, daha mantıklı düşünür bir noktada tutmanızda fayda var. Heyecanlarınızı içinizde saklı tutup, daha minimal davranmanız iyi olur.

Terazi burcu yorumu
Bu haftayı biraz daha içe dönük, kendinizle hesaplaşarak geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Bu elbette olumlu bir tutum ama bunun dozu çok çnemli, kendinizi eleştirirken, hesaplaşırken kendinize haksızlık etmemelisiniz. Unutmayın ki zor bir dönemden geçtik, geçiyoruz. Olumsuzlukların tek nedeni siz değilsiniz.

Akrep burcu yorumu
Kalabalıklar arasına karışıp kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir hafta gibi durmakta. “Aman ben şimdi yeni birileriyle tanışıp, hayatıma bir insanı alamam” demeyin. Her insan bir başka dünya! Kendinizi insanlar üzerinden yeni dünyalara açmakta tasarruflu davranmamanızı tavsiye edeceğim. 

Yay burcu yorumu
Kariyer ve kariyerle ilgili konularda bu hafta hareketli zamanlar görünmekte. İş ve iş akdinizin yenilenmesi veya yeni bir iş konusunda kafa karışıklığı ve abuk sabuk bazı sözler duymanız da olası. Kendinizi mümkünse tamamen duygularınızdan sıyırıp çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmenizi tavsiye edeceğim.    

Oğlak burcu yorumu
Uzak yollarda, bambaşka hiç bilmediğiniz yeni göreceğiniz yerlerde olmanız ne güzel olurdu. Bu hafta eğer olağınız varsa bunu gerçekleştirin. Bunun yanında işinizle gücünüzle ilgili olarak bir sunum yapmak, tanıtıp yapmak veya işinizi parlatmak adına da hoş bir haftadan geçeceksiniz gibi durmakta.

Kova burcu yorumu
Devlet daireleri ile ilgili işiniz mi var? Veya ortak kazançlarla ilgili bir sıkıntı mı var? Bu hafta bu konulara eğilmeniz için gökyüzü müsait duruyor. Kendinizi bu anlamda hareketlendirebilir, eski veya yeni başlıklarda atılımda bulunabilirsiniz. Bunun yanında sağlık konusunda ufak tefek kazalara, incinmelere de dikkat etmenizde fayda var.

Balık burcu yorumu
Bu haftanın ana başlığı sizin için evlenmek veya evliliğinizi, uzun süreli ilişkinizi kurtarmak olacak da diyebiliriz. Bu anlamda hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, olmadı yeni adımlar atacaksanız iki kere daha düşünerek yol alın derim. Ayrıca mahkemeler ve avukatlarla ilgili de eğer meseleniz varsa sonuçla ilgili gelişmeler olabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum