14 Şubat 2020 sevgililer günü ne zaman, hangi güne denk geliyor? Sevgililer Günü sözleri

Şubat ayı denince akla ilk gelen özel gün şüphesiz Sevgililer Günü. 14 Şubat Sevgililer Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor? 14 Şubat Sevgililer Günü anlamlı sözler…

14 Şubat 2020 sevgililer günü ne zaman, hangi güne denk geliyor? Sevgililer Günü sözleri
06 Şubat 2020 - 15:26
Her yıl olduğu gibi bu yıl da özel günler farklı anlamları ve özellikleriyle insanların hayatına renk katmaya devam ediyor. Bunlarda biri de şüphesiz ki Sevgililer Günü. Şubat ayının 14’ünde kutlanan sevgililer gününün 2020 yılında hangi güne denk geldiği merak konusu oldu. 14 Şubat sevgililer gününün hangi güne denk geldiğini merak edenler internet üzerinden araştırmalara başladı. Sevgilisine ya da eşine sürpriz yapmak, onu mutlu etmek isteyenler bu özel günde çeşitli planlamalar yapıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü hafta sonuna mı denk geliyor? 14 Şubat 2020 Sevgililer Günü hangi güne denk geliyor sorusunun yanıtı aranıyor. 14 Şubat sevgililer günü haftanın hangi gününe denk geliyor? İşte yanıtı…
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?
14 Şubat sevgililer günü 2020 yılında Cuma gününe denk geliyor. 14 Şubat’ın Cuma gününe denk gelmesiyle birlikte hafta sonu 2 günlük tatilin olması, insanları çeşitli planlar yapmaya yönlendiriyor.
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ
Seni tanımadan geçen günlerim şimdi çok uzaktalar, sen de bu günlere doğan güneş gibi yaşam kaynağımsın. İyi ki varsın diyorum, yetmiyor aşkı anlatmaya. İyi ki varsın aşkım.
Seninle başladı gülmek, seninle yaşamda yol almayı öğrendim. Biricik sevgilim. 14 Şubat bizim günümüz, kutlu olsun!
Bana getirdiklerin için şükrederek geçiyor günlerim. Hayatımı renklendirdiğin için öylesi mutluyum ki anlatmaya yetmiyor kelimelerim. Sevgililer Günün kutlu olsun.
Kadınlar şıklıklarını bir miktar takılarına borçludurlar. Bu nedenle takılar kadınların en çok önem verdiği aksesuarlarıdır. Giydikleri şık kıyafetleri kolye, küpe, yüzük gibi takıların en şık olanları ile tamamlar ve oldukça güzel görünürler. Sevgililer Günü yaklaşırken sevgilinize ne hediye alacağınıza hala karar veremediyseniz, Sevgililer Günü’ne özel sözler eşliğinde verebileceğiniz romantik bir hediye arıyorsanız bu şık gümüş kolye iyi bir seçenek olacaktır.
Yollarımız şu hayatta kesişmeseydi nefes alamaz, sensiz yaşayamazdım. İyi ki varsın sevgilim, nice 14 Şubat kutlamalarına!
Sana olan aşkımı bir güne sığdıramam. Ne Sevgililer Günü yeter bana ne tanışma yıl dönümümüz ne doğum günleri. Benim olduğun her gün için sadece mutluluk diyebilirim.
Benim olman için çok çaba sarf ettim. Uğraşlarımın meyvesi olarak kollarımdasın şimdi. İnanmak çok güç, böylesi bir güzelliği yakaladım. Sevgililer Günün kutlu olsun.
Sevgililer Günü sevgilinize duygularınızı anlatarak mutlu edebileceğiniz özel bir gün. Bu günü romantik kılmak için harcadığınız çabanın yanı sıra günün hatırası olarak anlamlı bir hediye vermek istiyor ve hala hediye seçemiyorsanız sevgilinize aşkınızı anlatabileceğiniz “Seni Sevmemin 52 Nedeni” kitabı ile harika bir anı bırakabilirsiniz.
Sevgililer Günümüz kutlu olsun, senin için neler yaparım bir bilsen. Mesela bir kucak gül de bir oda dolusu hediye de yetmiyor bendeki aşkı anlatmak için sevgilim, aslında daha fazlası gerek.
Bir masal anlatıyor gibiyim sana, geçerken günlerimiz. Sonra aylar oluyor yıllar oluyor ve ömrümü önüne seriyorum. Sevgililer Günü bin defa seni sevdiğim bir milat gibi…
Hayalinle geçen günlerin ardından kavuşmak ne güzel bir bilsen… Senin sesine, ellerine, gülüşüne hasret kaldığım günlerin ardından Sevgililer Günü bizim için adeta cennet bahçesi.
Sevgililer Günü geldiğinde eşinize veya sevgilinize verebileceğiniz ilginç ve etkileyici bir hediye ile çok mutlu edebilirsiniz. Kişiye özel fotoğraflı aşk tescil plaketi ile sevgilinize duygularınızı tescilli bir şekilde belirtebilir, aşkınıza asla akıllardan çıkmayacak bir gün yaşatabilirsiniz. Sevgiliniz ile birlikte hoş bir fotoğrafınızın yer alacağı bu aşk tescil plaketi tamamen isteğinize göre hazırlanmaktadır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum