12 Haziran reyting sonuçları 2022 Survivor, Milyoner, Senden Daha Güzel

12 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre dünkü dizi reytinglerinde Survivor, Kim Milyoner Olmak İster, Senden Daha Güzel hangisi zirvenin sahibi oldu?

12 Haziran reyting sonuçları 2022 Survivor, Milyoner, Senden Daha Güzel
13 Haziran 2022 - 08:21
Televizyon kanallarında yayınlanan film, dizi, ana haber bülteni ve yarışma programı gibi yapımlar reyting sonuçları için birbirileri ile kıyasıya mücadele ediyor. Türk televizyonlarında yayınlanan bu yapımlar, izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. İzleyiciler de büyük bir heyecanla kendi izledikleri yapımların reyting sonuçlarında zirvede yer alması adeta ekranlarının başından ayrılmıyor.

Geçtiğimiz gün de yine müthiş bir mücadele vardı. TV 8 ekranlarında Survivor, ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster, FOX TV ekranlarında Senden Daha Güzel, Star TV ekranlarında Çok Güzel Hareketler 2 izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, bu yapımlardan en çok izlenen hangisi oldu, reyting sonuçlarında zirvede hangisi yer aldı?

12 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI

Merakla beklenen reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında sayfamız güncellenecektir.

5 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)

Total'de 1.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Survivor All Star”, 2. sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada Show TV’de yayınlanan Türk Sinema filmi “Hababam Sınıfı” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Survivor All Star”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” 3.sırada Türk Sinema filmi “Hababam Sınıfı” yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum