10 yaşındaki Atakan, okuduğu kitaplar ve kullandığı cümlelerle sosyal medyada gündem oldu, Atakan kimdir?

Bir kitap mağazasında videosu çekilen 10 yaşındaki Atakan, okuduğu kitaplar ve kullandığı cümlelerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Atakan’ın videosunu izleyenler hem hayranlıklarını gizleyemedi hem de görüntüyü paylaşmaktan kendini alamadı. 5 ayda 250 kitap okudu, görenleri kendine hayran bıraktı.

10 yaşındaki Atakan, okuduğu kitaplar ve kullandığı cümlelerle sosyal medyada gündem oldu, Atakan kimdir?
19 Şubat 2020 - 10:14
Sosyal medyanın gündeminde 10 yaşındaki Atakan vardı. Kullandığı akıl dolu cümleler ve okuduğu kitap sayısı ile görenleri kendine hayran bırakan 10 yaşındaki Atakan’ın kim ve nereli olduğu da merak konusu oldu. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Atakan’ın videosu aynı zamanda en çok izlenenler arasında da yer aldı.
Dün Fethi Çağıl isimli bir kullanıcı tarafından yüklenen video sosyal medya gündemine oturdu. Videoda bir kullanıcı ile beş ayda 250 kitap okuyan 10 yaşındaki Atakan'ın ettiği sohbet anları yer aldı. Okuduğu kitaplar arasında yaşının çok daha ötesinde eserler bulunan Atakan, videoda kullandığı ifadeler ve kendinden emin tavırlarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları görüntülerini paylaştığı Atakan'ı "Dahi Çocuk" olarak nitelendirdi.
"5 AYDA 250 KİTAP OKUMUŞ"
Görüntülerin ülke gündemine oturmasını sağlayan Fethi Çağıl isimli kullanıcı o anları, "10 yaşındaki Atakan ile D&R reyonlarında tanıştık. Kitaplara bakıyordum: "Felsefeye ilgilisin galiba" dedi. "Evet" dedim. 5 ayda 250 kitap okumuş. 2 saate yakın konuştuk. Hayran kaldım... Aristo'dan girdik, J.J. Rousseau ve Bauman'dan çıktık.!.. Yeni bir arkadaşım oldu... " ifadeleriyle paylaştı.
İŞTE AKIL DOLU ATAKAN’IN PAYLAŞIM REKORLARI KIRAN VİDEOSU
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum