1 Haziran reyting sonuçları 2022, Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta

1 Haziran 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? İzlenme oranlarına göre belirlenen dünkü reyting sonuçlarında Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Seversin, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber hangisi dizi reytinglerinde zirvenin sahibi oldu?

1 Haziran reyting sonuçları 2022, Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta
02 Haziran 2022 - 09:02
Televizyon kanallarında her gün birbirinden güzel ve eğlenceli yapımlar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlanan bu yapımlar, reyting sonuçlarında başarılı olabilmek adına kıyasıya bir mücadele içerisinde yer almaya da devam ediyor. Dizi severler de kendi sevdikleri yapımların yayın hayatını sürdürmesi için ekranlarının başından bir an olsun ayrılmıyor.

Durum böyle olunca 1 Haziran 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları da merakla araştırılanlar arasında yer aldı. Geçtiğimiz gün TRT 1 ekranlarında Kara Tahta, ATV ekranlarında Kuruluş Osman, TV  8 ekranlarında Annenin Sırrıdır Çocuk gibi yapımlar yayınlandı. En çok hangisinin izlendiği ise merakla araştırılıyor.

1 Haziran Reyting Sonuçları



25 Mayıs 2022 Çarşamba reyting sonuçları (GEÇEN HAFTA)

Total izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman , İkinciliği Sadakatsiz , üçüncülüğü Survivor All Star aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Sadakatsiz , ikinci sırada Kuruluş Osman , üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı. 20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman ikinci sırada Sadakatsiz , üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum