Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölümde neler olacak? Adnan yangında ölecek mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 52. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölümde neler olacak? Çıkan yangında Adnan ölecek mi? Detaylar haberimizde…

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölümde neler olacak? Adnan yangında ölecek mi?
23 Ocak 2020 - 17:25
Atv’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, 23 Ocak akşamı 52. Bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son fragmanında çıkan yangın izleyicilerin dikkatini çekti. Çıkan yangında bulunan Adnan ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölümde neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar….
ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir ve Züleyha'nın çocuğu Adnan, konakta çıkan yangının ortasında kalıyor. Demir başta olmak üzere seferber olurken Züleyha'nın gözyaşları fragmana damga vuruyor. Öte yandan Yılmaz ve Züleyha arasındaki aşkı iyiden iyiye fark eden Müjgan bu duruma dayanamadığını dile getiriyor. Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm ile bu akşam ATV'de..
ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölğm fragmanları yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çocuğunu kucağına alan Demir Yaman, beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıya kalır. Adnan, ahır'da çıkan yangınların arasında kalmıştır. Olayı görür görmez müdahale eden Demir Yaman oğlu bildiği Adnan'ı yangının içerisinden çıkarabilecek midir?
Konakta yeni bebek sevinci kısa sürecek Adnan'ın yangının ortasında kalması herkesi tedirgin edecektir. Müjgan, Züleyha ve Yılmaz arasındaki aşkı iyiden iyiye fark edecek ve bu durum Müjgan için içinden çıkalamaz bir hale gelecek.
Öte yandan Demir ve Yılmaz arasında bebeklerinin dünyaya gelmesi ile sakinleşen ortam bakliyat işine Yılmaz ve Fekeli'nin dahil olması ile yeniden alevlenecektir. Demir toplantının ardından öfkeyle çıktığı toplatının ardından uçurumun eşiğinde arabası ile duracaktır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum