YKS AYT 2022 Aslı 4 GB telefon hafızası sorusunun cevabı nedir?

Milyonlarca üniversite adayı, YKS’nin ikinci oturumu olan AYT’de sınav heyecanı yaşadı. Sınav sonrası ise merak edilen birçok sorunun yanıtı internette araştırılıyor. Bu sorulardan biri de ASLI 4 GB telefon hafızası ve uygulama sorusu oldu. AYT’den çıkan üniversite adayları, soruyu hem sosyal medyanın gündemine taşıdı hem de konuyu internette araştırıyor.

YKS AYT 2022 Aslı 4 GB telefon hafızası sorusunun cevabı nedir?
19 Haziran 2022 - 15:43
Dün yapılan TYT’nin ardından üniversite adayı milyonlarca kişi, bugün de AYT’de ter döktü. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilginç sorularla karşılaşan öğrenciler, karşılarına çıkan ve zorlandıkları ilginç soruları yine sosyal medyanın gündemine taşıdı.

Sınavda çıkan Aslı sorusu da Twitter’ın ana gündem maddelerinden biri oldu. Sorunun yanıtı da yine internet ortamında en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Sınavdan çıkış yapan adaylar AYT soruları ve cevapları için araştırmalara başladı ve sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.
 


Sınavda en dikkat çeken sorulardan biri sayısal bölümden geldi. Soru, Aslı adında bir kızın telefonuna indireceği 4 GB boyutunda uygulama hakkında oldu.

Peki, AYT 2022'deki Aslı telefon hafızası sorusunun cevabı ne? Aslı 4 GB indireceği uygulama sorusu yanıtı!

AYT Aslı telefon sorusu cevabı ne

Aslı'nın telefon sorusu kuşkusuz sınavın en çok konuşulan sorusu oldu. Aslı'nın telefonda 4 GB yer açması gerekiyor. Bunu yaparken en fazla 2 uygulamayı silmesi gerekiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum