Sizden mi yoksa bizden mi?


Kulislerde dolaşan bir bilgiyi sosyal medya hesabımdan paylaştım diye özel mesaj kutuma gelen yorumlardan adeta tiksindim. Siyasetten ne kadar uzak kalmak gerektiğini de bugün anladım.

Paylaştığım bilgi, ‘İyi Parti’de 2022 yılı başlarında değişim olabileceği ve Kayseri’nin de bu değişim rüzgarına katılabileceği’ idi.

İyi Parti’nin Kayseri teşkilat üyelerinin bir kısmından gelen hakaret ve ithamların çirkin boyutlara ulaşması sebebiyle gönderiyi yorumlara kapattım.

Yapılan yorumların ne kadar ahlaksız ve alçakça olduğunu kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Gelen mesajların içerisinde tarafıma söylenen sözler; “Satılık kalem, FETÖ artığı, kemik yalayıcı, tasmalı, yandaş” gibi ifadelerdi.

'İyi Parti İl Başkanı değişebilir' dedik diye bu sözlere maruz kaldıysak, eleştiri yapsak heralde PKK'lı yaparsınız bizi. Allah muhafaza...

Hakikaten vicdanı elden bırakmamak lazım. El-insaf!

Mesaj gönderen şahıslar, ben ekran görüntüsü alamadan mesajını kaldırdı. Mesajını kaldırdığına dair ekran görüntüsünü gerek duyulduğu takdirde paylaşabilirim.

Şunun net bir şekilde anlaşılmasını istiyorum. Hiçbir parti ile tarafım, yandaşlığım, gönül bağım, resmi bağım yoktur.

Tek kırmızı çizgim terör destekçisi, bebek katili terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışan malum partidir. Diğer tüm partilere bakış açım tamamen eşittir.

Sizden mi, bizden mi? sorusunu toplumun her kesiminde sorarak zaten kutuplaştırma ortamı oluşturdunuz. Bu cümlem siyaset mekanizmasınadır. 

Lütfen, bu soruyu bana sormayın.

Ben ne -adına gazeteci, yazar- dediğiniz malum güvenlik görevlisi gibi sizdenim ne de televizyonlarda sizi sırf eleştirmek için eleştiren onlardanım.

Ben yalnızca vatanım ve milletim için işini yapmaya çalışan, yerelde yazmaya ve ayakta kalmaya gayret gösteren bir insanım.

Umarım bu konu net bir şekilde anlaşılmıştır.

İyi Parti İl Başkanı hakkındaki kulis bilgisine bu denli tepki gelmesi, aklımda çeşitli soru işaretlerinin oluşmasına sebebiyet vermiştir.

Eğer bir basın mensubunun paylaştığı kulis bilgisine tahammül yoksa, olası bir eleştiriye karşı nasıl bir tepki ile karşılaşacağımız şimdiden endişe veriyor bana.

İyi Parti’nin iç tüzüğünde, “Kayseri İl Başkanı görevden alınamaz, alınması teklif dahi edilemez” gibi bir madde varsa sözlerimi geri alıyor ve tüm İyi Parti Kayseri İl Teşkilatı’ndan özür diliyorum.

Paylaşılan bilgi sadece bir kulis bilgisidir ve gerçekleşmeme ihtimali olduğu kadar gerçekleşme durumu da aynıdır.

Saygılarımla.