Reklam
Reklam
Reklam

Kayseri'de fuhuş yapılan 7 ev kapatıldı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, 1 aylık asayiş raporunu paylaştı. Cinayet, gasp, ahlak, hırsızlık, oto hırsızlık, aranan şahıslar, yankesicilik ve dolandırıcılık ile kayıp şahıslar büro amirliklerinin verilerinde yapılan işlemler kamuoyuna duyuruldu. Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan denetimlerde, fuhuş yapıldığı tespit edilen 5 rezidans odası ile 7 evin kapatıldığı duyuruldu.

Kayseri'de fuhuş yapılan 7 ev kapatıldı
19 Kasım 2020 - 13:43
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, 15 Ekim 2020 - 14 Kasım 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü’nün faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan verilerde şu ifadelere yer verildi:
Cinayet Büro Amirliği: (2)’si kasten öldürme, (3)’ü kasten yaralama, (1)’i tehdit, mala zarar verme ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olayı olmak üzere işlem yapılan toplam (6) olayda yakalanan (14) şüpheliden (3)’ü tutuklanmıştır. Meydana gelen olaylar ile ilgili (3) adet tabanca ele geçirilmiştir.
Gasp Büro Amirliği: (7)’si yağma (gasp), (2)’si tehdit, (1)’i kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, (1)’i şantaj, (1)’i görevi yaptırmamak için direnme olayı olmak üzere işlem yapılan toplam (12) olayda yakalanan (17) şüpheliden (5)’i tutuklanmıştır.
Ahlak Büro Amirliği: (9)’u cinsel içerikli suç, (1)’i kumar olayı olmak üzere adli işlem yapılan toplam (10) olayda yakalanan (11) şüpheliden (3)’ü tutuklanmıştır. Ayrıca fuhuş, kumar, Kabahatler Kanunu ve Koronavirüsle (covid-19) mücadele kapsamında toplam (145) şahsa idari yaptırım karar tutanağı düzenlenmiştir. Fuhuş yapıldığı tespit edilen (5) rezidans odası ile (7) ev ilgili komisyon kararı ile kapatılmıştır.
Hırsızlık Büro Amirliği: (3)’ü evden hırsızlık, (10)’u işyerinden ve kurumdan hırsızlık, (1)’i otodan hırsızlık, (5)’i açıktan hırsızlık olmak üzere işlem yapılan toplam (19) olayda yakalanan (22) şahıstan (4)’ü tutuklanmıştır.
Oto Hırsızlık Büro Amirliği: (25)’i oto, (35)’i motosiklet hırsızlığı olmak üzere toplam (60) olaya işlem yapılmıştır. Çalıntı olan (18) adet oto ile (19) adet motosiklet bulunarak müştekilerine teslim edilmiştir. Olaylarla ilgili yakalanan (35) şahıstan (4)’ü tutuklanmış, (2)’si hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.
Aranan Şahıslar Büro Amirliği: İlimizde haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan toplam (479) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan (237)’si tutuklanmıştır.
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği: Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yazılı talimatları gereğince; (26) ayrı soruşturma dosyasının gerekli işlemleri yapılmış ve İlimizde meydana gelen (4) dolandırıcılık, (1)’i kapkaç, (1)’i yankesicilik olayında yakalanan toplam (8) şüpheliden (1)’i tutuklanmış, (3)’ü hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. Güven Timleri tarafından yapılan çalışmalarda ise (4) aranan şahıs yakalanmış, (76) şahsa ise Koronavirüsle (covid-19) mücadele kapsamında idari yaptırım karar tutanağı düzenlenmiştir.
Kayıp Şahıslar Büro Amirliği: Kayıp müracaatı alınan toplam (104) şahıstan (94)’ü bulunmuş olup, (10) kayıp şahsın ise arama çalışmalarına devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum