Youtuber Ruhi Çenet neden gözaltına alındı, Ruhi Çenet kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çektiği gizemli videolarla milyonlarca izlenme yakalayan Youtuber Ruhi Çenet’in gözaltına alındığı haberi gündeme bomba gibi düştü! Ruhi Çenet neden gözaltına alındı, sebebi ne? Ruhi Çenet Adana Hürriyet videoları… Ruhi Çenet kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen detaylar…


Youtuber Ruhi Çenet neden gözaltına alındı, Ruhi Çenet kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çektiği gizemli videolarla milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Youtuber Ruhi Çenet, gözaltına alındı.
YouTube içerik üreticisi Ruhi Çenet, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalının katıl sekmesindeki özel aboneleriyle Adana ile ilgili iki içerik paylaşmıştı. Bu içeriklerde Hürriyet Mahallesi içerisinde farklı anlar kaydeden YouTube içerik üreticisi suçu ve suçluyu övmekten gözaltına alındı.
Ruhi Çenet’in takipçileri ile paylaştığı Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde çektiği videolar içerisinde orada bulunan suçu ve suçluyu masum gösterdiği iddia ediliyor. Şu an olayın detayları konusunda henüz net bilgi bulunmasa da katıl sekmesine özel yayınlanan her iki video da YouTube’dan kaldırıldı.
RUHİ ÇENET KİMDİR?
Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990'da Aydın'da doğdu. Üniversite eğitimini Hindistan'ta tamamlayıp, 2011 yılında tekrar Türkiye'ye geldi. Türkiye'ye geldikten sonra YouTube platformu için video üretmeye başladı. Bilgilendirici, eğitici ve öğretici türlerinde videolar çekmektedir.