Murat Övüç'ten kadınlara yönelik tepki çeken sözler! Tutun dilinizi

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Bursa’da katıldığı bir program sonrasında enbursa.com’a özel açıklamalarda bulundu. Kadına yönelik şiddet hakkında ‘tutun dilinizi’ yorumunda bulundu. Murat Övüç’ün bu açıklamaları sonrasında sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı. Murat Övüç ne dedi, Murat Övüç kadına yönelik şiddet sözleri! Murat Övüç kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen ve araştırılan o görüntüler! Murat Övüç tutun dilinizi video izle


Murat Övüç'ten kadınlara yönelik tepki çeken sözler! Tutun dilinizi

Sosyal medya platformu Instagram’da çektiği videolar ile bir anda fenomen haline gelen ve ‘küfür ederek para kazanacağım’ hiç aklıma gelmezdi diyerek bir nevi nasıl şöhret olduğunun da altını çizen sosyal medya fenomeni Murat Övüç bu kez eleştirilerin odak noktası haline gelen cümleler sarf etti.
Son günlerde kadına yönelik şiddetin arttığı ortamda, kullandığı cümleler ile eleştiri oklarını üzerine çeken Murat Övüç, “Kadınlar şiddete uğradık, tacize uğradık diyorlar. Tutun dilinizi” diyerek bir anda sosyal medyanın en çok eleştirilen ismi oldu.
Bursa’da katıldığı bir program sonrasında enbursa.com’a açıklamalarda bulunan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, “Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular. Tutun dilinizi! Kadın her zaman, erkeğin bir adım arkasında olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar. Tabii ki şiddete karşıyım. Asla hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı. Ama herkes de çizgisini bilmeli” ifadelerini kullandı. Murat Övüç’ün bu sözleri, oldukça büyük eleştirilerine gelmesine neden oldu.
LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI
Sosyal medya platformu Twitter’da videonun yayılmasının ardından, sosyal medya kullanıcıları Murat Övüç’e ağır eleştirilerde bulundu. Bir anda Twitter’da ülke gündeminde üst sıralarda yer alan etiketin altına yorum yapanlar, Murat Övüç’e resmen kin kustu. İşte sosyal medyaya düşen Murat Övüç’ün o röportajı.

[ilgili-video=19]