Tövbeler Olsun dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?

TRT 1’in yeni dizisi Tövbeler Olsun dizisinin ilk teaserı yayınlandı. Dizi hakkında merak edilen konular ise internet üzerinden araştırılıyor. Tövbeler Olsun dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Tövbeler Olsun dizisi ne zaman başlayacak? Tövbeler Olsun dizisi nerede çekiliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları…


Tövbeler Olsun dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yeni bir dizi izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk tanıtım videosu yayınlanan dizi hakkında merak edilen konular da internette araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı dizi şimdiden merak konusu oldu. Tövbeler Olsun dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Tövbeler Olsun dizisi nerede çekiliyor?
TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
"Tövbeler Olsun", başarılı ama "pinti" bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini konu ediniyor.
Dizide, Namzet'in "hatme çiçeğim" diye sevdiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'nın bu değişimden nasıl etkilendiği, değişim sayesinde eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zinciri yaşanıyor.
DİZİNİN OYUNCU KADROSU
Senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal yer alıyor.
TÖVBELER OLSUN İLK BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?
İki ailenin kimi zaman eğlenceli kimi zaman hüzünlü hikayesini anlatacak olan dizinin başlama tarihi henüz duyurulmadı. Ancak Tövbeler Olsun dizisinin, yeni sezonda ekranlara gelmesi bekleniyor.
TÖVBELER OLSUN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
TRT 1’in yeni dizisi Tövbeler Olsun İstanbul’da çekiliyor. Dizi çekimleri tek mekanda değil, İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştiriliyor.